1 Vastaus uusin vastaus kohteessa 10.7.2018 9:06: vastaaja Jukka Markkanen

  Toistuvaislaskutuksen jakson määritys

  Terhi Lehtinen

   Maksueriä on mahdollista määrittää toistuvaksi, mutta ainoa jaksovaihtoehto (ainakin uudessa käyttöliittymässä) on kuukausi. Meillä on viikkohintaisia valvontoja, joten tarvitsemme mahdollisuuden valita toistuvaislaskutuksen laskutusjaksoksi 1 viikko. Ongelma ei ratkea sillä, että merkitsen kuukausilaskutukseen neljän viikon valvonnan yhteissumman, koska eri kuukausilla on eri määrä viikkoja.

    • Re: Toistuvaislaskutuksen jakson määritys
     Jukka Markkanen

     Hei Terhi,

      

     ja kiitos viestistäsi.

      

     Tällä hetkellä toistuvaislaskutettavan tuotteen lyhyin toistuvuuskausi on 1 kuukausi (sekä uudessa, että vanhassa käyttöliittymässä). Käyttehän lisäämässä aiheesta tuotekehitysehdotuksen.

      

     Lisäättehän halutessanne kehitysehdotuksia Tuotekehitys -osioon. Tuossa osiossa  kaikki käyttäjämme voivat seurata reaaliajassa mitä muut ideoivat ja kommentoimalla parantaa tai syventää jo annettua ideaa: Severa-tuoteideointi . Communityssä voit äänestää toisen käyttäjien ideoita (1 ääni/idea). Äänestyksen avulla näemme, kuinka ison käyttäjäryhmän mielestä idea on hyvä ja tarpeellinen. Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. On kuitenkin hyvä huomata, että käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.

      

     Aurinkoista ja mukavaa kesää!