1 Vastaus uusin vastaus kohteessa 14.5.2018 14:55: vastaaja Juha Kaksonen

  Laskutusaste raportti, jossa näkyy myös kiinteälle työlle kirjatut tunnit?

  Juha Jääskinen

   Löysin Severasta hyvän raportin, Tuntikirjausanalyysi. Siinä näkyy yksinkertaisesti ja selkeästi laskutusaste - löytyy arvo "Laskutettavat tunnit (%)".

   Tässä "Laskutettavat tunnit (%)" ei kuitenkaan näy mukana kiinteän hinnan työlle kirjattavat tunnit, joita ei siis laskuteta tuntilaskutuksena, mutta ovat laskutettavaa työtä. Todellinen laskutusaste näkyy siis puutteellisesti.

    

   Löytyykö Severasta joku muu raportti, josta saa laskutusasteen näkyviin siten, että myös kiinteälle työlle kirjatut tunnit näkyvät laskutusasteessa?

   Tai voiko jostain määrittää tämän kiinteän työn siten, että sille kirjatut tunnit näkyvät Tuntikirjausanalyysi raportilla osana "Laskutettavat tunnit (%)" arvoa?

    • Re: Laskutusaste raportti, jossa näkyy myös kiinteälle työlle kirjatut tunnit?
     Juha Kaksonen

     Hei Juha,

      

     kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta!

      

     Severan raportilla olevaan Laskutettavat tunnit % -kenttään lasketaan tunnit, jotka on kirjattu asiakastyölle tuntikirjaussivun kautta ja joiden tuntihinta on suurempi kuin 0 eur/h. Jos työlle on määritetty kiinteä hinnoittelu, jossa tunnit saavat hinnaksi 0, ei näitä lasketa tuohon "Laskutettavat tunnit %" -arvoon. Valitettavasti tuohon arvoon näitä tunteja ei ole mahdollista saada, mutta tunnit saat näkyviin samalle raportille lisäämällä arvoksi "Ei-laskutettavaa", jolloin näet kaikki työlle kirjatut tunnit.

      

     Mukavaa päivänjatkoa!