1 Vastaus uusin vastaus kohteessa 14.5.2018 14:16: vastaaja Juha Kaksonen

    Prospektilistaus erilainen uudessa ja vanhassa käyttöliittymässä

    Pia Asikainen

      Meillä näkyy prospektilistauksessa uuden Severan puolella myynnin välilehdellä myös sellaiset myyntityöt, jotka on vanhan Severan puolella jo prospektivaiheessa suljettu (työn näkymässä oikeasta yläkulmasta avoin/suljettu). Miksi näin, miten saadaan nuo synkronoitua?

        • Re: Prospektilistaus erilainen uudessa ja vanhassa käyttöliittymässä
          Juha Kaksonen

          Hei Pia,

           

          kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni myöhästyneestä vastauksesta!

           

          Uuden käyttöliittymän puolella myyntityö näkyy listauksessa vaikka itse työ/projekti on suljettu. Jos myyntityö halutaan poistaa myyntiputkesta, voidaan sen tilaksi määrittää hylätty tarjous. Jos myyntitöitä on paljon, voidaan tilaa muuttaa massamuutoksena Myynti-raportin kautta valitsemalla Raportit > Raportin luominen > Myynti > Työt. Valitse ne myyntityöt, joiden myynnin tila halutaan muuttaa > Valitse toiminto > Vaihda myynnin tilaa > Hylätty tarjous > Päivitä.

           

          Mukavaa päivänjatkoa!