1 Vastaus uusin vastaus kohteessa 3.11.2016 23:24: vastaaja Hannu Mikkola

  Käyttöliittymäkuva: Uusi Severan projektisuunnitelma näkymä

  Antti Byckling

   project_plan_-_resourcing_edited.png

   Uudessa käyttöliittymässä projektin eri tiedot on ryhmitelty omille välilehdille. Näin myynti, projektisuunnitelma, viestintä (Collaboration) ja taloustiedot ovat selkeämpiä kokonaisuuksia ja haluttu tieto löytyy nopeasti. Kuvassa oleva projektisuunnitelmasivu on pääsääntöisesti projektipäällikön työkalu, jossa hoidetaan vaiheistus, aikataulutus ja resursointi.

    

   Projektisuunnitelmaan voidaan lisätä vaiheita helposti suoraan vaihepuusta. Tämän jälkeen voi hiirellä raahata vaiheen suunnitelmassa oikeaan kohtaan. Vaiheiden aikataulut voidaan sitoa toisiin vaiheisiin, jolloin päätason aikataulun siirtäminen siirtää myös muiden vaiheiden aikatauluja.

    

   Kuvassa on auki Designs-päävaiheeseen liittyvä Page concepts -alivaihe ja sen resursointi. Pirkolle on annettu vaiheen kokotyömääräarviosta (25h) tehtäväksi 17,5h. Tämä jakautuu 2h/päivä pätkiksi. Varauksia voi siirrellä nopeasti hiirellä ja vaiheelle voi lisätä uusia resursseja Add people -napin kautta.

    

   Tältä sivulta näkee myös tehtövien määrän ja edistymisen, jolloin projektipäällikkö näkee nopeasti paljonko annetuista tehtävistä on kuitattu tehdyksi.

    

   Kuulemme mielellämme kommenttisi ja otamme vastaan ideoita!

    

   31.1.2017: Henkilö Antti Byckling muokkasi viestiä. Kuva päivitetty ja tekstiä selvennetty.