3 Vastaukset uusin vastaus kohteessa 29.5.2017 13:51: vastaaja Juha Kaksonen

  Miten saan esille myynnin läpimenoprosentin (hit rate)?

  Oskar Lindfors

   Myyntiä pystyn seuraamaan raportilla Taloustietojen aikajana, mutta tietoja en saa vietyä tästä exceliin.

    

   Lisäksi työanalyysillä saan esille sekä myyntiarvion että myynnin todennäköisyydellä painotetun myynnin hiukan kikkailemalla KPI:n kanssa. Tästä ei vaan saa selville onko työ tilattu.

    

   Tavoitteena olisi saada yhdisteltyä myyntiä ja laskutusta samoihin kuvaajiin. Enkö vain osaa löytää parempaa työkalua myynnin raportointiin ja seurantaan kuin tuo Taloustietojen aikajana?

    • Re: Miten saan esille myynnin läpimenoprosentin (hit rate)?
     Juha Kaksonen

     Hei Oskar,

      

     Kiitos viestistäsi!

      

     Työanalyysi -raportilla on mahdollista rajata hakua myynnin tilan avulla. Tällöin voit lisätä kriteereihin "Myynnin tila" ja valita tähän esimerkiksi tilattu. Lisäksi voit valita kriteerille aikajakson. Jos käytät oletuksena olevaa kaikki päivämäärät rajausta, hakee raportti kaikki tällä hetkellä tuossa kyseisessä tilassa olevat työt.

      

     Tuossa voi tehdä niin, että lisää kolme eri KPI:tä Työn indikaattoreihin. Myyntiarvio, Myynnin todennäköisyys ja Painotettu myynti. Myyntiarvio ja todennäköisyys KPI:t saat lisättyä suoraan klikkaamalla jakoviivaa KPI:tä luotaessa ja valitsemalla listalta halutun arvon. Painotettu myynti KPI:n voit luoda klikkaamalla jakoviivaa ja valitsemalla kertolaskun ja tämän jälkeen vasemmalle Myyntiarvio ja oikealle Todennäköisyys. Tämän jälkeen voit valita nämä arvoiksi työanalyysi -raportille, jolloin lukuja ei tarvitse siirtää exceliin laskemista varten.

      

     Saatko näillä KPI luvuilla halutut tiedot raportille?

      

     Mukavaa päivänjatkoa!

     2 / 2 henkilöä piti tätä hyödyllisenä