4 Vastaukset uusin vastaus kohteessa 21.11.2017 8:51: vastaaja Anni Aarimo

  Matkalaskujen liitteet, Severa3

  Anni Aarimo

   Moi,

    

   meillä on todella paljon ongelmia matkalaskujen liitteiden kanssa.

    

   1. Matkalaskulle voi lisätä liitteeksi aika monta eri tiedostotyyppiä. Voisiko niistä rajata osan pois? Se aiheuttaa meille ongelmia kun laskuja siirretään meidän kirjanpitojärjestelmään.

   2. Visma Scanner Appista on toistaiseksi ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Kieliasetusten puolesta tulee tiedostojen nimiin kenoviivoja, jotka jälleen aiheuttavat ongelmia laskujen siirrossa. Scanner oli myös vaihtanut yhden kuitin päivämäärän 1970-luvulle eikä sitä voinut jälkikäteen vaihtaa eikä ilmeisesti liitettäkään poistaa (ainakaan kovin helposti). Monisivuisia kuitteja ei myöskään pysty ilmeisesti lisäämään Appin kautta samalla ostolle.

   3. Saadaanko uuteen käyttöliittymään näkyviin mille ostoriville on jo lisätty kuitti (esim. joku symboli ostorivin perään)? Nyt kuitit ovat listassa laskun lopussa eikä niistä erota mihin ostoon ne liittyvät. Samalla tarvittaisiin yhdelle ostoriville tilaa useammalle kuitille.

   4. Selkeyden vuoksi olisi myös hyvä laittaa näkyviin mistä liitteitä pystyy lisäämään (nimetä klemmarit jotenkin?). Meillä ainakin ensimmäinen klemmari (ks. kuva alla) tarjoaa vain Scanner Appia ja toisesta ostorivin perään ilmestyvästä klemmarista voi lisätä liitteitä myös koneelta.

   5. Laskujen tarkistuksesta on ollut jo aikaisemmin Severa-tuen kanssa puhetta mutta laitan sen nyt tähänkin listalle että voiko jatkossa saman laskun hyväksyä useampi eri henkilö? Samalle laskulle kun voi laittaa useampaa eri projektia ja niiden hyväksyjät ovat usein eri ihmiset.

    

   T: Anni