Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor > Netvisor-tuoteideointi > Ideat

Laskentakohderajaus käyttöoikeuksiin

pistemäärä 7
Et ole äänestänyt Aktiivinen

Hei!

 

Olen viime aikoina törmännyt ongelmaan Netvisorin käyttöoikeuksien määrittelyssä.

Asiakkailla on usein muutama henkilö per laskentakohde, jotka tekevät kyseisen laskentakohteen myyntilaskut, tarkastavat ostolaskut ja haluavat tiedon oman laskentakohteensa tuloksesta verrattuna kyseisen laskentakohteen budjettiin.

Tällä hetkellä Netvisorissa pystytään ymmärtääkseni rajamaan henkilölle vain tämän henkilön itse syöttämät myyntilaskut ja tälle henkilölle kohdennetut ostolaskut, mutta olisi tarvetta nähdä myös muiden samaan laskentakohteeseen kuuluvien henkilöiden laskut. Kirjanpidon raportointia ei käsittääkseni voi tällä hetkellä rajoittaa ollenkaan, se joko näkyy kokonaan tai ei näy.

Tämä on meillä johtanut tilanteeseen, jossa näille henkilöille pitää erikseen tallentaa kirjanpidon raportoinnista sopivat raportit ja toimittaa ne heille pdf-muodossa.

Tällöin kirjanpidon porautuvasta raportoinnista saatavat hyödyt menetetään näiden henkilöiden osalta.

 

Asiakkailla olisi tarvetta seuraaviin toiminnallisuuksiin:

- Myyntireskontrassa valinta jonka avulla käyttäjä näkisi vain tietyn laskentakohteen myyntilaskut

- Ostoreskontrassa valinta jonka avulla käyttäjä näkisi vain tietyn laskentakohteen ostolaskut

- Kirjanpidon raportoinnissa valinta jolla käyttäjä näkisi vain tietyin laskentakohteen kirjanpito- ja laskentakohderaportit

 

Mikäli kyseinen toiminto olisi mahdollista toteuttaa esim. laskentakohteittain määritellyillä käyttäjäryhmillä, olisi tästäkin jo iso apu meille eli käytännössä henkilö näkisi samaan käyttäjäryhmään kuuluvien henkilöiden laatimat myyntilaskut ja ostolaskut.

 

Ystävällisin terveisin,

Kati Pokkinen

Rantalainen Turku

Kommentit