Ohita navigointi
Kaikki paikat > Liiketoiminnan kehittäminen ja tehostaminen > Blogi > 2015 > heinäkuu
2015

Visman perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. Visma Dueton lakimieheltä saat maksuttoman alkuneuvottelun esimerkiksi erilaisissa riitatilanteissa tai yhtiöoikeudellisissa asioissa.

 

Sähköiset perintä- ja huomautuspalvelut tehostavat kaikenkokoisten yritysten toimintaa ja nopeuttavat saatavien kotiutumista yrityksesi tilille.

  • Palvelu sopii sekä yksittäisiin toimeksiantoihin että säännölliseen tarpeeseen.
  • Tilitoimistot voivat helposti hallinnoida omien asiakkaidensa erääntyneitä saatavia master-tunnuksen avulla.

 

Perintään erikoistuneen kumppanin avulla yrityksesi myyntisaamisten kierto nopeutuu, jolloin yrityksesi käyttöön jää enemmän rahaa. Muistutusten lähettämiseen ja maksuneuvotteluihin kuluu aikaa. Kun jätät nämä tehtävät ammattilaisten hoidettavaksi, pystyt säästämään omaa työaikaasi. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja pystyt seuraamaan toimeksiantojesi tilannetta reaaliaikaisesti.

Visma Duetto Oy:n perintäpalvelu mahdollistaa laskujen siirron perintään sähköisesti. Ensimmäisen laskujen siirron jälkeen teille toimitetaan palvelun aktivointilinkki sähköpostitse. Näin perintä voidaan vaivattomasti käynnistää osana laskujenkäsittelyprosessia ilman erillisiä sopimuksia.

Lisätietoja Visma Duetto Oy:n huomautus- ja perintäpalvelusta saatte osoitteesta www.vismaduetto.fi.

 

 

LUE LISÄÄ KÄYTTÖOHJEESTAMME