Henkilötietojen käsittely Visma Navita-palvelussa

Versio 3

  Käsittelemme henkilötietoja Visma Navita-palvelussa henkilötietojen käsittelijänä asiakasyritystemme toimiessa rekisterinpitäjänä.

   

  Tietosuoja Visma Navita-palvelun sopimusehdoissa

  Visma Navitan SaaS-palvelusopimukseen on lisätty tietosuojaliite, jossa määritellään henkilötietojen käsittelyn periaatteet Visma Navita-palvelun osalta. Asiakkaamme voi käydä hyväksymässä sopimusmuutoksen täyttämällä ja sähköisesti allekirjoittamalla lomakkeen osoitteessa https://www.vismasignforms.com/form/0dad09ae-d888-42dc-9676-b2d844beb272.

   

  Navitassa käsiteltävät henkilötiedot

  Visma Navitan asiakasympäristöissä käsiteltäviä henkilötietoja ovat nimi, sähköpostiosoite ja IP-osoite.

   

  Vinkkejä tietosuojaan liittyen

  Yleisesti ottaen järjestelmä itsessään ei takaa yrityksesi GDPR-yhteensopivuutta. Sinä tiedon hallitsijana olet vastuussa henkilökohtaisen tiedon käsittelystä käyttöympäristössänne. Keskeisinä ohjeina suosittelemme seuraavia:

  • Käytä tietokenttiä ainoastaan niille suunnattuihin käyttötarkoituksiin
  • Älä käytä vapaita tekstikenttiä henkilötiedon tallentamiseen
  • Älä luovuta mitään henkilökohtaista tietoa eteenpäin varmistamatta, että tietoja pyytävällä henkilöllä on riittävät oikeudet
  • Kouluta henkilöstösi noudattamaan yllä olevia ohjeita

   

  Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat

  Visma Solutions käyttää Visma Navita-palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Alla on ajantasainen lista Visma Navita-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista.

   

  Visma Navitan alihankkijalistaus on päivitetty 25.4.2018.

   

  NimiSijainti / maaLaillinen siirtotapa, jos alihankkija pääsee henkilötietoihin EU:n ulkopuolisesta maasta käsinRooli Maventa-palvelun tuottamisessa
  Azets Insight OySuomiEi tarpeen EU:n sisälläPalvelinkeskus- ja infrastruktuuripalvelut

  Elisa Appelsiini Oy

  SuomiEi tarpeen EU:n sisälläPalvelinkeskus- ja infrastruktuuripalvelut

   

  Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen

  Mikäli epäilet Visma Navita-palveluun tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä Visma Navitan asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen responsible-disclosure@visma.com. Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www.visma.com/trust-centre/security/.