Henkilötietojen käsittely Maventa Verkkopalkka-palvelussa

Versio 2

  Tietosuoja Maventa Verkkopalkka-palvelun sopimusehdoissa

  Maventa Verkkopalkan sopimukseen on lisätty 1.5.2018 voimaan tulevat tietosuojaliite, jossa määritellään henkilötietojen käsittelyn periaatteet Maventa Verkkopalkka-palvelun osalta. Tietosuojaliite sekä varsinaiset sopimusehdot löytyvät sivuiltamme https://maventa.com/maventa-payslip-terms-and-conditions/.

   

  Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat

  Visma Solutions käyttää Maventa Verkkopalkka-palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Alla on ajantasainen lista Maventa Verkkopalkka-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista.

   

  Maventa Verkkopalkan alihankkijalistaus on päivitetty 25.4.2018.

   

  NimiSijainti / maaLaillinen siirtotapa, jos alihankkija pääsee henkilötietoihin EU:n ulkopuolisesta maasta käsinRooli Maventa Verkkopalkka-palvelun tuottamisessa

  DB Pro Oy

  SuomiEi tarpeen EU:n sisällä

  Tietokantojen optimointi

  Elisa Appelsiini, Elisa Oyj

  SuomiEi tarpeen EU:n sisällä

  Palvelinkeskus- ja infrastruktuuripalvelut

   

  Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen

  Mikäli epäilet Maventa Verkkopalkka-palveluun tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä Maventan asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen responsible-disclosure@visma.com. Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www.visma.com/trust-centre/security/.