Henkilötietojen käsittely Maventa-palvelussa

Versio 3

  Käsittelemme henkilötietoja Maventa-palvelussa henkilötietojen käsittelijänä asiakasyritystemme toimiessa rekisterinpitäjänä.

   

  Tietosuoja Maventa-palvelun sopimusehdoissa

  Maventan sopimukseen on lisätty 1.5.2018 voimaan tulevat tietosuojaliite, jossa määritellään henkilötietojen käsittelyn periaatteet Maventa-palvelun osalta. Tietosuojaliite sekä varsinaiset sopimusehdot löytyvät sivuiltamme https://maventa.com/customer-agreement/.

   

  Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat

  Visma Solutions käyttää Maventa-palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Alla on ajantasainen lista Maventa-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista.

   

  Maventan alihankkijalistaus on päivitetty 25.4.2018.

   

  NimiSijainti / maaLaillinen siirtotapa, jos alihankkija pääsee henkilötietoihin EU:n ulkopuolisesta maasta käsinRooli Maventa-palvelun tuottamisessa
  Amazon Web Services Inc.Luxemburg, palvelinkeskus sijaitsee SaksassaEi tarpeen EU:n sisälläPalvelinkeskus- ja infrastruktuuripalvelut

  Danske Bank Oyj

  SuomiEi tarpeen EU:n sisälläVerkkolaskujen välitys Suomen pankkiverkkoon

  Go2UBL

  HollantiEi tarpeen EU:n sisälläSkannauspalvelu Hollannissa ja Tanskassa

  Kollektor A/S

  NorjaEi tarpeen EU/ETA-alueen sisälläSkannauspalvelu Norjassa

  Kollektor Oy

  SuomiEi tarpeen EU:n sisälläSkannauspalvelu Suomessa

  Nets A/S

  NorjaEi tarpeen EU/ETA-alueen sisälläVerkkolaskujen välitys Norjan pankkiverkkoon sekä tulostuspalveluihin

  Postnord Strålfors Oy

  SuomiEi tarpeen EU:n sisälläTulostuspalvelut
  SendGrid IncUSAPrivacy Shield, DPA-sopimus sisältäen EU:n mallisopimuslausekkeetSähköpostipalvelut

   

  Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen

  Mikäli epäilet Maventa-palveluun tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä Maventan asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen responsible-disclosure@visma.com. Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www.visma.com/trust-centre/security/.