Hinnoittelu 2018: työaika ja matkat

Versio 5

  250917-Ketjuyrittäjänopas-FB.jpg

  Resurssinhallinta eli työaika ja matkat -palveluosion hinnoittelu muuttui vuoden 2018 alussa. Mitä muutos tarkoittaa ja mitä kannattaa nyt ottaa huomioon palveluosiota käytettäessä?

   

  Netvisorin työaika ja matkat  -palveluosiosta syntyi aikaisemmin veloitus, vaikka osiota ei olisi käytetty. Uuden hinnoittelun pääpointit ovat seuraavat:

  • Resurssinhallinnasta joutuu maksamaan vain, jos osiota käytetään
  • Veloitus syntyy, jos kuukauden aikana kirjataan matkalaskuja tai työaikaa jollekin käyttäjistä, jolla Resurssinhallinta -osio on päällä.
  • Rajapinnan yli tuodut kulut ja kirjaukset, myös tuntikirjaukset ovat veloitusperuste, jos Resurssinhallinta -osio on päällä. Esimerkiksi kuittiskannerin käyttö.
  • Kuukausihinta sisältää edelleen rajattoman työajan kirjaamisen ja matkalaskujen tekemisen sekä niihin perustuvan palkanlaskennan työntekijäkohtaisesti ja lisäksi mobiiliominaisuuksien käytön

   

  Palkanlaskentaprosessin kannalta tehokkainta on siis se, että jokainen työntekijä kirjaa työaikansa ja matkalaskunsa itse Netvisoriin. Samalla yrityksessä voidaan hyödyntää Netvisorin automaatio-ominaisuudet, kun työntekijän kirjaamat kulut siirtyvät automaattisesti Netvisorista palkanlaskentaan ja matkalaskut maksatukseen, kirjanpitoon ja tarvittaessa myyntilaskutukseen.

   

   

  OPAS: Netvisor Resurssinhallinta 2018

  Saatavilla on myös uusi Netvisor-opas, jossa kerromme uuden hinnoittelun vaikutuksia työaika ja matkat -osion käyttöön.

  Lisäksi kokosimme myös Resurssinhallinta -osioon liittyvää tietoa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksista.

  Opas sisältää:

           • Uusi hinnoittelu ja laskutusperusteet
           • Netvisor mobiilityökalut
           • GDPR vaatimukset ja niihin valmistautuminen

   

  Voit ladata oppaan PDF-muodossa tästä: Netvisor Resurssinhallinta 2018