Henkilötietojen käsittely ValueFrame-palvelussa

Versio 6

  Käsittelemme henkilötietoja ValueFrame-palvelussa henkilötietojen käsittelijänä asiakasyritystemme toimiessa rekisterinpitäjänä.

   

  Tietosuoja ValueFrame-palvelun sopimusehdoissa

  ValueFramen asiakassopimukset tullaan päivittämään Visman sopimusten mukaisiksi touko-kesäkuussa 2018. Lisää tietoa sopimusten päivityksen etenemisestä julkaistaan tällä sivulla sekä ValueFramen tukisivuilla.

   

  Vinkkejä tietosuojaan liittyen

  ValueFramen tukisivuilta löytyy artikkeli tietosuoja-asetukseen liittyen ja sivulla on muun muassa ohjeistusta siihen, kuinka palvelun käyttäjä voi omalta osaltaan varautua tietosuoja-asetuksen muutokseen. Artikkeli löytyy sivulta ValueFrame ja GDPR - Valueframe help.

   

  Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat

  Visma Solutions käyttää ValueFrame-palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Kaikki ValueFrame-palvelun tuottamiseen osallistuvat alihankkijat toimivat EU/ETA-alueella. Alla on ajantasainen lista ValueFrame-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista.

   

  ValueFramen alihankkijalistaus on päivitetty 25.4.2018.

   

  NimiSijainti / maaLaillinen siirtotapa, jos alihankkija pääsee henkilötietoihin EU:n ulkopuolisesta maasta käsinRooli ValueFrame-palvelun tuottamisessa

  Protacon Solutions Oy

  SuomiEi tarpeen EU:n sisällä

  Palvelinkeskus- infrastruktuuri ja -palvelut, tuotekehitys, asiakaspalvelu

   

  Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen

  Mikäli epäilet ValueFrame-palveluun tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä ValueFramen asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen responsible-disclosure@visma.com. Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www.visma.com/trust-centre/security/.