Hinnoittelun muutokset ja uudet palvelut 1.1.2018

Versio 1

  Hyvä asiakkaamme,

   

  Netvisor-palvelun hinnoitteluun tulee muutoksia 1.1.2018 alkaen. Tuomme hinnoitteluun uusia palveluita sekä uuden käyttöön perustuvan hinnoittelumallin pienyrityksille. Hinnoittelun yleiskorotus on 1,9 % ja tulostuspalvelun hinnat nousevat Postin hinnoittelun noustessa.

   

  Tässä tiedotteessa käydään läpi tulevat hinnastomuutokset.

   

  Hinnasto näkyvillä Communityssa

  Päivitämme hinnaston 1.12.2017 mennessä Visma Solutions Communityyn, Netvisor-osioon. Tammikuussa hinnasto tulee myös Netvisorin kotisivuille. Edellinen hinnastomuutos oli 1.7.2017 ja koski ainoastaan tulostuspalvelua.

   

  Muutokset osiokohtaisiin, koulutus- ja tulostuspalvelun hintoihin

  Kiinteiden palveluosioiden hinnat nousevat 1,9 %. Korotus koskee kaikkia liikevaihtoluokkia. Korotus ei koske ohjelmistorajapintaa.

   

  Tulostuspalvelun hintojen korotus on seurausta Postin vuodenvaihteessa tapahtuvasta hintojen korotuksesta. Hintoja korotetaan seuraavasti kaikissa volyymiluokissa:

  • Priority 3 %

  • Economy 5 %

  • Ulkomaat 5 %

  Suosittelemme siirtymään verkkolaskutukseen, jolloin tulostuspalvelun hinnankorotukset eivät vaikuta kokonaishintaan. Verkkolaskutukselle saatte myös nopeamman ja tehokkaamman laskutusprosessin. Katso ohjeet verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottoon sekä kuluttajaverkkolaskutukseen.

   

  Netvisor Koulutuspalveluiden hinnat ovat 125 € / tunti (etäkoulutus ja integraatiot) ja 1000 € / päivä + matkakulut (asiakkaalla tapahtuva koulutus).

   

  Myynti- ja Osto-osiot ilman kiinteää kuukausimaksua

  Alle 0,2 M€ -liikevaihtoluokan yritykset voivat 1.1.2018 alkaen käyttää Myynti- ja Osto-osioita ilman kiinteää kuukausimaksua. Laskutus perustuu luotujen myyntilaskujen sekä luotujen/vastaanotettujen ostolaskujen määrään. Hinta on 1,82 € / lasku. Tapahtumamaksut veloitetaan normaalin hinnaston ja tapahtumatyypin mukaan. Transaktiopohjainen hinnoittelu löytyy hinnastosta omana liikevaihtoluokkana. Tulemme joulukuun aikana vielä tiedottamaan tarkemmin palvelusta ja sen käyttöönotosta.

   

  Uusi transaktiopohjainen hinnoittelu mahdollistaa myös pienyritysten, joilla on vähän laskuja, tuomisen automatisoidun taloushallinnon piiriin. Laskuliikenteen hoitaminen Netvisorin kautta mahdollistaa reaaliaikaisen kassavirtaraportoinnin sekä vähentää kirjanpidon manuaalista työtä.

   

  Resurssienhallinnan veloitusperusteiden selkeyttäminen

  Järkevöitämme resurssienhallinnan (työaika ja matkat) veloitusperusteita. Jatkossa käyttäjäkohtainen kuukausimaksu veloitetaan ainoastaan silloin, kun käyttäjä on laskutuskuukauden aikana käyttänyt palveluita: työajankirjaus, matkalasku tai kuittiskanneri. Kuittiskannerin osalta veloitusperuste täyttyy, kun skanneria käytetään ja resurssienhallinta on aktiivinen. Tämä poistaa siis tarpeen laittaa resurssienhallintaa päälle ja pois kuukausittain.

   

  Ostotilaus ja viestintäpalvelu

  Uudistamme palvelua siten, että Ostotilaus ja Viestintä eriytyvät. Viestintä kuuluu jatkossa jokaisen aktiivisen moduulin perusominaisuuksiin ilman lisäkustannuksia.

   

  Ostotilaus on merkittävä osa täydellistä ostolaskuautomaatiota ja kassavirtaennustetta. Käyttämällä ostotilausta merkintä tulevasta kulusta päivittyy automaattisesti kassavirtatyökaluun ja ostotilausta vastaava ostolasku voidaan tarkastaa automaation kautta.

   

  Uudet palvelut ja laajennokset sekä poistuvat palvelut

  Postin Prinetin korvaava Smarttime eShip-palvelu on käytettävissä vuoden 2018 alusta osana tilauskäsittely-toiminnallisuutta. Katso lisätietoja eShip-palvelusta Communitysta.

   

  EazyBreakin henkilöstöetuuksien palvelut tuodaan suoraan Netvisorista käyttöönotettaviksi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. EazyBreakin hinnat löytyvät jo hinnastosta. EazyBreakista löydät lisää tietoa täältä.

   

  Maventa EDI:n hinta vahvistuu alkuvuoden aikana. Maventa EDI tulee käytettäväksi tilauskäsittely- ja ostotilaus-toiminnallisuuksien kautta.

   

  Suora-asiakkaiden sähköinen palvelukanava poistuu tuotteena 1.1.2018 eikä siitä enää veloiteta. Customer Care palvelee jatkossa kaikkia asiakkaita normaalien kanavien ja aukioloaikojen mukaisesti.