Asiakasorganisaation perustaminen Sign-alustaan eri kumppanuusmalleissa

Versio 4

  Asiakkaan perustamiselle Sign-alustaan on kolme vaihtoehtoa ja asiakasorganisaation perustamiseen vaikuttaa kumppaniorganisaation kumppanuusmalli.

   

  Itserekisteröityminen selainpalvelun käyttöön

   

  Mallia käytetään jälleenmyyntikumppanuudessa.

  Asiakas rekisteröityy itse https://onnistuu.fi/register?affiliate=KOODISI -linkin kautta, jossa koodisi on kumppaniorganisaation affiliate-koodi. Toinen vaihtoehto on, että asiakas rekisteröityy onnistuu.fi/register ja kirjoittaa "Etukoodi”-kenttään kumppanin affiliate-koodin.

   

  Itserekisteröityminen ja API-avainten toimitus

   

  Mallia käytetään jälleenmyynti- ja toteuttajakumppanuudessa.

  Asiakas rekisteröityy itse https://onnistuu.fi/register?affiliate=KOODISI -linkin kautta, jossa koodisi on kumppaniorganisaation affiliate-koodi. Toinen vaihtoehto on rekisteröityä onnistuu.fi/register –sivun kautta ja antaa "Etukoodi"-kenttään kumppanin affiliate-koodin. Rekisteröinnin jälkeen asiakas pyytää kumppanituesta kumppanit.sign@visma.com asiakkaan API-avaimet, jotka hän lisää kumppanin käyttöliittymään tai toimittaa ne kumppanille.

   

  2017 aikana tulee mahdolliseksi hakea API-avaimet suoraan asiakkaan selainkäyttöliittymästä asiakkaan pääkäyttäjän oikeuksilla.

   

  Partner API kautta perustaminen ja asiakkaan valtuutus

   

  Mallia käytetään ohjelmistokumppanuudessa

  Kumppani rekisteröityy Visma Sign -palvelun käyttäjäksi ja pyytää vielä erikseen Partner API –avaimet kumppanituesta: kumppanit.sign@visma.com. Kumppani varmistaa ensin organisaation y-tunnuksella Partner API -rajapinnan kautta, että onko kyseinen organisaatio jo Sign-käyttäjä.

   

  Mikäli asiakas on jo Sign-alustassa, Partner API:n kautta voi tehdä valtuutuspyynnön. Valtuutuspyyntö lähettää asiakkaan nimetyille pääkäyttäjille viestin. Pääkäyttäjä käy Sign-selainkäyttöliittymän kautta valtuuttamassa kumppanin pääsyn asiakkaan Sign-tiliin.

   

  Mikäli asiakas ei ole vielä Sign-alustassa, Partner API:n kautta voi tehdä asiakasorganisaation perustamispyynnön. Perustamispyyntö sisältää tiedon asiakkaan pääkäyttäjästä yhteystietoineen ja lähettää asiakkaan pääkäyttäjälle viestin. Pääkäyttäjä käy Sign-selainkäyttöliittymän kautta valtuuttamassa asiakkaan perustamisen Sign-alustalle ja kumppanin pääsyn asiakkaan Sign-tiliin.