Tietotasojen lukitseminen organisaatiorakenteessa

Versio 4

  Navitassa tietotasojen lukitus voidaan tehdä suoraan tietotasoille (Malli – Tietotasot), jolloin lukitus koskee koko tietokantaa. Toinen vaihtoehto on lukita tietotasot organisaatiorakenteessa yhtiökohtaisesti, tätä tapaa kannattaa käyttää esim. konserni yhtiöissä, jossa lukitus tarpeet vaihtelevat yhtiöittäin.

   

  1. Valitse Mali – Organisaatio

  2. Valitse yritys jolle haluat tehdä lukituksen ja tupla klikkaa hiirellä sen yrityksen kohdalla ”Lukitut tasot” sarakkeessa.

   

  3. Valitse lukittava tietotaso laittamalla ”täppä” tietotason kohdalle. Lisää tämän jälkeen kaudet, jotka haluat lukita ”Locked from” ja ”Locket to” kenttiin kk.vuosi (12.2017) muodossa.           Vinkki: Jos jätät ”Locked from” kentän tyhjäksi, niin tietotaso on lukittu ensimmäisestä kaudesta alkaen, eli sen voi jättää tyhjäksi.

   

   

  4. Lukituksen purkaminen: muuta ”Locked To” kausi esimerkiksi vuodelle taaksepäin (12.2016), eli silloin saat avattua lukitun kauden tai tyhjennä ”Locked To” kenttä kokonaan, mutta silloin sinulla on kaikki kaudet avoinna kyseessä olevalla tietotasolla.