Visma Solutionsin ISV-kumppaniohjelma

Versio 16

  ISV (Independent software vendor)-kumppaniohjelma on ohjelmistokehittäjille suunnattu yhteistyömalli. Sen tavoitteena on luoda elinvoimainen ja kasvava liiketoimintaekosysteemi, joka luo lisäarvoa asiakkaillemme tarjoten samalla kumppaneillemme mahdollisuuden kannattavaan liiketoimintaan.

   

  Tuotekohtaiset ohjeet ja API-dokumentaatiot

   

  Tuotteissamme on tarjolla kattavat ohjelmointirajapinnat. Tarkemmat tiedot niistä löydät tuotekohtaisista ohjeista:

   

  Kumppaniksi rekisteröitymisen ja toteutuksen vaiheet

   

  Integraatiototeutuksen vaiheet menevät pääpiirteittäin näin:

   

  1. Tutustu rajapintaan (ks. tuotekohtaiset ohjeet) ja ohjelmistokumppanuuden ehtoihin.

  2. Kun haluat integroida palvelusi toimimaan yhdessä Visman SaaS-ratkaisujen kanssa tai haluat kehittää uutta liiketoimintaa niiden pohjalle, rekisteröidy Visma Solutionsin ISV Partner -ohjelmaan. Samalla voit tilata testiympäristön liittymän rakentamista varten. Voit myös pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä, jos haluat vielä varmistaa jotain tässä vaiheessa. Käymme mielellämme läpi erityisesti monelle asiakkaalle menossa olevien liittymien suunnitelmaa.

  3. Toimitamme testiympäristön ja -tunnukset. Samalla saat ohjeet tuotantoon siirtymisestä ja kutsun Communityn ISV-alueelle.

  4. Liittymän kehitys, testaus ja dokumentointi.

  5. ISV-kumppanisopimuksen sähköinen allekirjoitus ja tuotantotunnusten tilaus. Huom! ISV-kumppanisopimus koskee myös yrityskohtaisia toteutuksia. Siinä sovitaan yritysten välisistä vastuista integraatiototeutuksen ja rajapinnan suhteen.

  6. Tuotantoympäristöön siirtyminen.

  7. Kun toteutus on käytössä ja hyväksi todettu, voidaan sen tiedot laittaa esille ja sopia esim. myyntiliidien kanavista.

   

  Visma Solutions Community

   

  Visma Solutions Community on yhteistyö- ja kommunikointikanava, jota käyttävät sekä asiakkaamme, kumppanimme että omat työntekijämme.

   

  Visma Solutions:n Partner Communityn avoimessa yleisessä osassa yhdistyvät Ohjelmisto- eli ISV-kumppanit, Tilitoimistokumppanit ja Visma. ISV-kumppaneiden sivusto on suunnattu kaikille ohjelmistokumppaneillemme ja se on yleinen tiedotuskanava kumppanuuteen liittyvissä asioissa. Sieltä löydät myös Netvisor ISV Partner -ohjelmaan, koulutuksiin ja kaupalliseen yhteistyöhön liittyvää tietoutta.