Flashnode on nyt Netvisor Premium Partner

Versio 1

  Automatisoidut tiedonsiirrot ja valmiit liittymät Netvisor-tilitoimistoille ja asiakkaille

   

  Flashnode tarjoaa automatisoituja tiedonsiirron palveluita ja valmiita liittymäratkaisuja Netvisor-tilitoimistoille ja -asiakkaille. Yhteistyössä Netvisorin kanssa autamme tilitoimistoja ja heidän asiakkaitaan eroon tiedonsiirto- ja tallennustyöstä, vapauttaen aikaa tuottavaan ja järkevään työhön.

   

  Miten autamme?

  Flashnode auttaa Netvisor-tilitoimistoja ja heidän asiakkaitaan irti manuaalisesta tiedonsiirtotyöstä, tarjoamalla tilalle valmiit Netvisor-liittymät ja automatisoidun tiedonsiirtopalvelun.

  Palvelu lisää tehokkuutta ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä: esimerkiksi tilausten käsittely ja sisäinen paperin kierrätys vauhdittuu huomattavasti ja siitä tulee reaaliaikaista.

   

  Tehostamalla tilitoimiston tiedonsiirtoa, ja automatisoimalla tiedon tallennusta vapautuu aikaa lisäarvopalveluiden tuottamiseen, niiden myyntiin ja useampien asiakkaiden palveluun.

   

  Kenelle palvelu on ja mihin sitä käytetään?

   

  Flashnoden palvelu tarjoaa liittymät verkko- ja monikanavamyyntiä tekeville pk-yrityksille, jotka käyttävät Netvisoria yhdessä tilitoimiston kanssa.

   

  Palvelua käyttävät monenlaiset pk-yritykset kuten

  • Vähittäismyyntiä tekevät erikoisliikkeet
  • Tukkukauppiaat
  • Monikanavakauppiaat
  • B2B-myyntiä tekevät yritykset
  • Pienteollisuusyritykset


  Palvelu tarjoaa liittymät Netvisorin ja


  Käytännössä Flashnoden palvelu on tilitoimistolle ulkoistettu liittymätuki, josta tilitoimiston asiakasvastaava voi tarkistaa, löytyykö sopiva ratkaisu hänen tai asiakkaan tarpeisiin.
  Samalla Flashnode tarjoaa tilitoimistolle lisätukea liittymäasioissa esimerkiksi markkinointimateriaalien osalta (oppaat, webinaarit ja muut sisällöt).


  Palvelun ominaisuudet
  Liittymät tarjotaan palveluna. Nyt ei puhuta projekti-integraatiosta, vaan palvelusta joka pitää sisällään niin käyttöönoton kuin ylläpidon.
  Palvelu on kuukausimaksullinen (alk. 49€/kk), ja siitä maksaa loppuasiakas.


  Liittymä automatisoi nämä tiedonsiirrot Netvisorin ja lähettävän/vastaanottavat ohjelmiston välillä

   

  Myyntitilaukset- tai laskut tuodaan automaattisesti ja reaaliajassa Netvisoriin asiakkaan myyntijärjestelmästä (verkkokauppa, kassa, CRM).
  Tilaus vähentää samalla Netvisorissa varaston saldomäärää.

  Tuotteiden perustiedot synkronoituvat automaattisesti Netvisorista myyntijärjestelmään ilman tuplatyötä.
  Varaston reaaliaikainen saldotilanne päivittyy Netvisorista automaattisesti asiakkaan myyntijärjestelmiin. Myyntitilaukset vähentävät automaattisesti varastosaldoa.
  Verkkomaksupalveluiden tilityksistä kohdistetaan maksut automaattisesti oikeille tilauksille.

   

  Kiinnostuitko?

  1. Haluan lsätietoa yhteistyömahdollisuuksista Flashnoden kanssa tai itse palvelusta: Päivi Piippo, tilitoimistokumppanuudet, paivi.piippo@flashnode.com, 050 524 6207
  2. Asiakkaani tarvitsee tämänkaltaisen palvelun. Ota yhteyttä suoraan Flashnoden myyntiin: Kimmo Juntunen, kimmo.juntunen@flashnode.com , 045 2603 700
  3. Palvelun tilaus onnistuu myös netissähttp://www.flashnode.com/netvisor?utm_campaign=Netvisorin%20sivuilta%20tulevat&utm_source=Communityhttp://www.flashnode.com/netvisor