Syfore ja Visma ovat solmineet ISV-kumppanuuden Investi -osakeantipalvelusta

Versio 3

  Investi – Osakeanti pilvipalveluna

  Investi on sähköinen pilvipohjainen osakeantipalvelu, jolla sijoittajan on helppo ja nopea merkitä osakkeita. Palvelu minimoi yrittäjän manuaalisen työn osakeannin järjestämisessä. Yrittäjällä on käytössään kattavat raportointiominaisuudet, joilla raportit saadaan myös suoraan excel-muodossa.

  Investin ulkonäkö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja sen käyttöliittymä on responsiivinen. Palvelussa on suosittelijajärjestelmä, jolla antia voi suositella kavereille ja ansaita suosittelustaan palkintoja. Lisäpalveluna on saatavissa myös sähköinen osakasrekisteri.

  Investi voidaan integroida asiakkaan Netvisor-taloushallintojärjestelmään REST API -rajapinnan avulla. Investi muodostaa osakemerkinnöistä automaattisesti myyntilaskut Netvisoriin ja hoitaa niiden maksuvalvonnan. Myyntilaskua varten palvelu luo myös asiakkaat automaattisesti Netvisoriin. Tällöin osakeannin merkintäprosessista saadaan täysin automaattinen. Yhteys on turvallinen ja suojattu.

   

  Investillä osakeannin järjestäminen on helppoa ja edullista. Järjestelmä toimii hyvin myös anneissa, joissa sijoittajia on paljon.

   

  Syfore on innovatiivinen ohjelmistoyritys Tampereelta, joka kehittää uudenlaisia palveluja helpottamaan arkisten tehtävien hoitamista. Uskomme, että asiat ovat järjestettävissä helpomminkin eikä kaiken tarvitse olla kallista ja monimutkaista.