Tässä uusi säästölaskurimme sinulle testattavaksi

Versio 1

  Tässä uusi säästölaskurimme sinulle testattavaksi!

   

  Säästölaskurin avulla voit arvioida, kuinka paljon käsityönä tehty tiedon kirjaamis- ja tallennustyö aiheuttaa yrityksellesi kustannuksia (tuntipalkka + sivukulut).

  Samalla näet, mitä maksaisi jos sama tehtäisiin integraatiopalvelun avulla. Testaa itse, onko käsityö kannattavaa vai kannattaisiko siirtyä sujuvampiin työpäiviin:

  Testaa laskuria ja laske säästösi >>

   

  Näyttökuva 2016-06-10 kello 13.06.36.png"Automatisoimalla yrityksemme laskutuksen CRM:n ja Netvisorin välillä työaikaani säästyy noin 3 tuntia päivässä

  Asiakkaiden laskutukseen ei vaadita enää tuplakirjailua - myyjät saavat keskittyä myyntiin ja lukuisilta käsityön mokilta on vältytty. Nyt laskutus toimii niin sujuvasti, että periaatteessa kuka tahansa voi hoitaa sen."

  - Satu Grönroos, Weblandia

   

   

   

  Säästölaskurin taustoista

  Säästölaskuri on rakennettu asiakkaidemme kertoman perusteella.

  Juttelimme viime kuun aikana lähes kaikkien asiakkaidemme kanssa  ja kysyimme, kuinka paljon Flashnoden integraatiopalvelu on tuonut heille säästöjä:

  • Ajallisesti, kun käsin tehtävä tietojen tuplakirjaaminen ja virheiden korjailu on jäänyt pois
  • Kustannusten puolesta, kun yrittäjän tai myyjien aika ei kulu enää tiedon tallennukseen

   

  Laskurin avoimet kentät - vinkit laskurin käyttöön

  • Myyntitilaukset (aika tunneissa/kk): Esim. myyntien kirjaaminen ensin CRM-järjstelmään ja tietojen uudelleen näpyttely Netvisoriin.
  • Tuotetiedot (aika tunneissa/kk): Esim. uusien tuotteiden lisääminen ensin Netvisoriin ja tietojen uudelleen näpyttely kassajärjestelmään tai verkkokauppaan.
  • Asiakastiedot (aika tunneissa/kk): Esim. asiakastietojen ylläpito ja päivittäminen Netvisorin ja toisen järjestelmän välillä.
  • Varastosaldot (aika tunneissa/kk): Esim. varastosaldojen jatkuva päivittäminen verkkokaupan, myymälän ja varastonhallinnan (Netvisorin) välillä.

   

  Jos kiinnostuit ja haluat päästä hyötymään integraatiopalvelun säästöistä, ota meihin yhteyttä laskurin oheiselle lomakkeella tai suoraan soittamalla 020 7416 667.