Visma ja Solinor sopimukseen ISV-kumppanuudesta

Versio 1

  Visma ja Solinor ovat kevään aikana sopineet integraatioihin ja uusien palveluiden innovointiin liittyvästä kumppanuudesta. Tarkoituksena on saattaa yhteen Visman asiakasrajapinnassa tunnistetut tarpeet ja Solinorin osaaminen erityisesti integraatioiden ja maksamisen ratkaisujen osalta. Kumppanuus etenee sekä kehitys- että integraatiopolkua pitkin ja koskee etusijassa Visman palveluista Netvisoria, Severaa ja Maventaa. Kumppanuudesta kerrotaan lisää sen edetessä Visma Solutions Communityssä ja muilla mahdollisilla kanavilla.

   

  Solinor on vuodesta 2002 lähtien toiminut ohjelmistoyritys, jonka tehtävänä on kehittää kumppaneilleen loistavia digitaalisia palveluja. Solinorin palvelut kattavat koko ohjelmistokehityksen elinkaaren digitaalisen palvelun suunnittelusta jatkuvaan kehitykseen ja ylläpitoon saakka. Solinorilla on erityisen paljon toimialaosaamista finanssi- ja maksamisen toimialasta. Solinor oli Suomessa ensimmäinen kansainvälisesti maksukorttiyhtiöiden edellyttämän maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin (PCI DSS) vaatimukset sertifioidusti täyttänyt ohjelmistotalo.

   

  Vuosina 2013 ja 2014 Solinor oli Suomen nopeimmin kasvava räätälöityjä ohjelmistoja tekevä yritys Deloitten FAST50-listauksessa. Solinorin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 3,5 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 50 henkilöä. Solinor on täysin työntekijöidensä omistama.

   

  Lisää Solinorista voi lukea Solinorin nettisivuilta.