Asiakaspäivien esittelyä

Versio 3

  Asiakaspäivät järjestetään jo viidettä kertaa. Vuosi vuodelta olemme kehittäneet tapahtumaa kävijöiden palautteen pohjalta. Tänä vuonna tarjoamme vieläkin monipuolisempaa sisältöä ja loistavan mahdollisuuden tavata asiantuntijoitamme.

  Paikalle on tulossa yli 1000 asiakasta ja kumppania.

   

  Kokoustamon ovat aukeavat aamulla torstaina 19.5. klo 8.15, jonka jälkeen aamukahvia on tarjolla aina klo 10 saakka. Sinua palvelevat klo 9-18 Asiakastuen Klinikka, tuotepisteet, uusien käyttöliittymien demopisteet sekä ohjelmistokumppanipisteet. Lisäksi voit osallistua arvontaan suosittelupisteellä sekä ladata mobiililaitteet ja hoitaa kiireelliset työasiat Working Loungessa.

   

  Päivän teemana on "Uskalla uudistua". Iltapäivällä lavalle nousevat kovatasoiset keynote-puhujat, jotka herättävät uusia ajatuksia, tunteita ja oivalluksia. Tavoitteena on, että synnyttää ideoita, joita voit viedä omaan arkeen ja hyödyntää liiketoiminnassa.

   

  Asiakaspäivillä pääset tutustumaan tuotteisiimme integroituihin lisäpalveluihin ohjelmistokumppaneiden esittelypisteillä.

   

  Kokoustamo sijaitsee Messukeskuksen eteläpäädyssä. Paikalle on helppo saapua julkisilla ja paikoitustilaa löytyy riittävästi.

   

  Osallistu keskusteluun Twitterissä ja sosiaalisessa mediassa!

       @vismasolutions

       #uskallauudistua

       #vismasolutions

   

  Tervetuloa!