Ohjelmistokumppanit Asiakaspäivillä 19.5.

Versio 6

  Asiakaspäivillä pääset tutustumaan tuotteisiimme integroituihin lisäpalveluihin ohjelmistokumppaneiden esittelypisteillä. Alla lyhyet esittelyt:

   

  Avoine

  Avoine on erikoistunut järjestöjen digitaalisiin ratkaisuihin. Avoinella on asiakkainaan 250 suomalaista liittoa ja 5000 paikallisyhdistystä. Avoine toteuttaa asiakkailleen digitaalisia toiminnanohjauksen ja viestinnän ratkaisuja.

  Tärkeimpiä tuotteitamme ovat jäsen-, asiakas- ja lahjoittajarekisterit, verkkopalvelut ja -sovellukset sekä tapahtumanhallinnan ohjelmistot.

   

  digitalbooker_pieni.png

  Visma Passeli

  Digital Booker

  DigitalBooker on helppokäyttöinen ja tehokas ajanvarausjärjestelmä. Se on käytössä niin pienillä kuin suurilla yrityksillä lukuisilla eri toimialoilla, sillä DigitalBooker sopii kaikille. Erityisen suosittua järjestelmän käyttö on liikunta-, kauneus- ja hyvinvointialoilla. DigitalBookerin avulla on mahdollista lähettää markkinointiviestejä, ja muistutusviestien lähettäminen sekä peruutusajoista ilmoittaminen onnistuvat nekin muutamalla klikkauksella.

  Passeli Kassa

  Passeli Yrityksen tehokas ja helppokäyttöinen PC-kassa kaikkiin tarpeisiin. Ohjelman monipuolisten raporttien avulla kassamyynnin seuraaminen on helppoa. Porautuvien raporttien avulla tarvittavien tietojen toimittaminen tilitoimistolle käy käden käänteessä. Kassaohjelma on suunnattu kaiken kokoisille kassamyyntiä tekeville yrityksille. Passelin PC-kassa on turvallinen ja paikalleen asennettava kassaohjelma, joka ei ole riippuvainen Internet-yhteyden toimivuudesta.

  visma-logoy-pieni-300dpi_-_Copy_png.png

   

  Visma Enterprise

  M2

  M2 on nopea ja tehokas ratkaisu organisaation matka- ja kululaskutuksen hoitamiseen. Sen avulla voit tehostaa huomattavasti matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia.

  Saima

  Visma Saima on Suomen fiksuin henkilöstöhallinnon ohjelmisto. Saima HR tarjoaa arkijohtamisen työkalut näppärästi pilvipalveluna ja kasvaa organisaatiosi kanssa, sillä voit valita käyttöön kulloinkin tarvitsemasi laajuuden.

  Visma Duetto

  Visma Duetto Oy on perintätoimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman luottokaupan riskienhallinnan palveluita. Sähköisten palveluiden tuoma tehokkuus yhdistettynä henkilökohtaiseen asiantuntijapalveluun tuottaa ainutlaatuisen tehokkaan ja helppokäyttöisen palvelukokonaisuuden kaikkiin luottokaupan vaiheisiin.

  Movenium

  Movenium on liikkuva työajanseurantajärjestelmä. Tarvitset vain nettiyhteyden ja selaimen. Palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla. Movenium työajanseurannan

  Movenium_logo.png

  tarkat tuntikirjaukset, reaaliaikainen raportointi, nopea rahankierto sekä integraatiot muihin järjestelmiin vähentävät hallintoa ja säästävät selvää rahaa. Työajanseurannan ohjelmistoa käytetään rakennusalan lisäksi useilla muillakin toimialoilla. Järjestelmä tehostaa ajankäyttöä toimistolla sekä työmaalla ja luo ryhtiä urakointiin.

  Rossum

  rossum_logo.png

  Rossum Toiminnanohjaus on pilvipalveluna toimitettava ratkaisu töiden hallintaan. Tyypillistä järjestelmän käyttäjille on se, että sekä omat kenttätyöntekijät että alihankkijat tekevät työtä vaihtuvissa työkohteissa. Parhaiten ratkaisu tukee yrityksiä, joilla työmaat ovat lyhytkestoisia mutta se soveltuu myös pitkäaikaisten työmaiden hallintaan. Kohderyhmänä ovatkin liikkuvaa työtä tekevät asennus, huolto, remontti- ja urakointi yritykset.

   

  contract-zen.png

  ContractZen

  ContractZen on kaikenkokoisille yrityksille soveltuva uusi pilvipalvelu. ContractZenin avulla hallitset helposti yrityksesi sopimukset, kokoukset ja tärkeät yhtiöoikeudelliset asiakirjat. Se toimii apunasi sisäisissä ja ulkoisissa auditoinneissa. Liiketoiminnalle tärkeät tiedot ovat oikeiden ihmisten saatavilla tietoturvallisesti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

   

  Suomen kassajärjestelmät

  Citykassa on tuotteistettu valmisratkaisu kaupan ja ravintolan kassajärjestelmäksi. Tarvittaessa Citykassa on paljon enemmän kuin asiakaspalvelun kassa.
  Citykassa_logo.png
  Se on vähittäiskaupan tai ravintolan myynninohjaus, jonka avulla kauppias tai ravintoloitsija voi helposti ohjata liiketoimintaansa haluamallaan tavalla. Toimialakohtaisten ratkaisujen ansiosta Citykassa soveltuu kaikkeen vähittäiskauppaan. Eri toimialojen vaatimukset on toteutettu ominaisuuskokoelmina, jotka voidaan nopeasti kytkeä päälle.

   

  Flashnode

  Flashnode on integraatiopalvelu pilvessä, joka yhdistää yritysten käytetyimmät ohjelmistot toisiinsa ja automatisoi niiden välisen tiedonsiirron. Flashnoden palvelu

  flashnode_logo.pngon tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille, jotka käyttävät vähintään kahta eri ohjelmistoa ja joiden välillä pitää siirtää tietoa. Palvelusta

  hyötyvät esimerkiksi verkkokauppias, jolla on verkkokauppa-alustan lisäksi kirjanpito-ohjelmisto tai varastonhallintajärjestelmä sekä yrittäjä, jolla on perinteinen kivijalkakauppa, kassajärjestelmä ja laskutusjärjestelmä.

   

  Helper_logo_.png

  Tustor Tuntinnetti

  Tuntinetin käyttäjänä valitset käytettävät ominaisuudet tarpeesi mukaan, ja ne tukevat toinen toistaan: seuraat yrityksesi työaikaa, suunnittelet työvuorot, hallinnoit henkilöstöä, asiakkaita, kustannuksia ja laskutusta, sekä muodostat palkka- tai kirjanpitoaineiston – yhdellä järjestelmällä. Tuntinetti soveltuu kaikille yrityksille, erityisesti niille, joissa tehdään paljon työvuorosuunnittelua, kirjataan työtunteja, laskutetaan ja maksetaan palkkoja tuntiperusteisesti useiden TESien mukaan. Se skaalautuu kustannuksiltaan sekä ominaisuuksiltaan kaiken kokoisille yrityksille.

   

  logo-elisa_2x.png

  Elisa Kassa

  Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Ylläpidä asiakasrekisteriä, tarkista tuotteiden varastosaatavuus ja laskuta parilla klikkauksella. Voit valita laitteen, jolla käytät Elisa Kassa -sovellusta, riittää että laitteessa on nettiyhteys ja selain.