Helper - hoivatyön toiminnanohjaus toimii Tuntinetti-alustalla

Versio 3

  Helper-logo-3.png"Helper - liikkuvan työn mobiili toiminnanohjaus"

  Kenttätyön ohjeistus ja raportointi hoiva-alalle

   

  Hoivatyössä muistettavia ja raportoitavia asioita on paljon. Helper helpottaa liikkuvan hoitajan työtä tuomalla kaiken muistettavan kännykkään tai tablettiin. Helper on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Halusimme luoda apuvälineen, joka on niin intuitiivinen, että sen käyttöön ei tarvita pitkiä koulutuksia. Helper-sovellus auttaa asiakkaan hoidossa heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

   

  Helper - lisää laatua hoivatyöhön!

   

  Helper on mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, jonka ytimenä on työajan ja hoitokäyntien seuranta, sekä niiden raportointi. Hoitosuunnitelman mukaiset tehtävät on kuitattava, eikä tehtävien hoitajasta tai tekemisestä jää epäselvyyksiä. Hoitokäyntien raportointi on helppoa suoraan mobiililaitteella, vaikka kuvien kera. Myös omaiset saavat entistä parempaa tietoa läheisensä hoidosta.

  RoZn3782_150418997.jpg

  Helperin hyödyt hoitajille

   

  Helper kertoo asiakkaan yleiskuvauksen, tarkemmat tiedot, lääkärin ja omaisten yhteystiedot, pakolliset tehtävät, ajastetut tehtävät, lääkityksen ja lääkelistan. Suoritetut tehtävät ja muistiinpanot tallennetaan sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Muistilapuilla voi jättää viestin vaikka seuraavalle hoitajalle, ja hän löytää sen varmasti! Helper toimii mukanasi kulkevassa Android, iOS tai Windows-laitteessa.

   

  Helperin hyödyt esimiehelle

   

  Esimiestyöskentely on tehty helpoksi: hoitotehtävien lisääminen ja käyntien raportoiminen mobiililaitteella on nopeaa ja yksinkertaista. Esimiehenä voit antaa ja seurata tehtävien valmistumista mobiililaitteella tai tietokoneella reaaliaikaisesti. Ylläpidät tarkat asiakastiedot, laskutustiedot ja tiedot palveluseteleistä. Teet sähköiset työvuorolistat ja otat vastaan työntekijöiden vuorotoiveet. Saat työntekijöiden henkilökohtaiset raportit palkanlaskentaan ja asiakaskohtaiset raportit laskutusta varten.

   

  Käytettävyys ja turvallisuus huippuluokkaa

   

  Helperin kautta saat yhteyden asiakkaaseen ja tämän läheisiin, sekä tiedot lääkintähenkilöstölle ja yrityksen hallintoon.

  Hoitokäynneistä tehdään sähköinen todennus kohteissa olevilla qr-koodeilla, ja käynnin aikaiset tapahtumat kirjataan aina suoraan järjestelmään.

  Helper on tietoturvallinen. Vahva SSL-salaus, palvelintilat ja laatujärjestelmä täyttävät Valviran vaatimukset paikallisille potilastietojärjestelmille.

  334430xxl.jpg

   

   

  Taustajärjestelmänä tehokas Tuntinetti

  Helper toimii Tuntinetti-alustalla, mikä tekee siitä ylivoimaisen työvälineen

  • työvuorosuunnitteluun, josta saat kiertävälle työlle myös ajolistasuunnitelun / karttaoptimoinnin.
  • henkilöstöhallintoon, johon saat kaiken olennaisen, kuten taidot, luvat, todistukset ja valokuvat.
  • rekrytointiin, jossa hoidat työpaikkailmoitukset, sopimukset, hakijaviestinnän, ja ylläpidät cv-pankkia.

   

  • Muut rajapinnat mm. Effica, Pegasos tai välityspalveluiden kautta Kelan Kanta-palveluun
  • Räätälöimme tarpeisiinne sopivaksi: osaava 9 henkilön kehitystiimimme tekee tarvittaessa uusia, toimintaanne helpottavia ominaisuuksia tai raportteja.

   

   

  Palkanlaskenta ja laskutus Visman ohjelmistojen kautta

  Helperiä käyttävä työnantaja voi siirtää reaaliaikaisesti TES-tulkitun työaika-aineiston sähköistä rajapintaa pitkin palkanlaskentaan. Palkanlaskenta-aineisto syntyy automaattisesti työaikaraporttien perusteella.

   

  Laskunmuodostus asiakkaittain käyntien perusteella on automatisoitu suoraan Vismaan sähköisiä liitteitä myöten. Saat kerralla laskutettua jopa tuhansia asiakaskäyntejä parilla napin painalluksella. Asiakastietoihin syötetyt esim. palvelusetelit huomioidaan laskutuksessa (PSOP-yhteensopiva).

   

  “Ylivoimainen kustannustehokkuus: kaikki hoivayrityksen henkilöstö- ja asiakkuushallintaan tarvittava yhdessä paketissa, sekä kaikki tarvittava automaattisesti suoraan Netvisor-taloushallintoon.”

   

  Lue lisää Helperin nettisivulta: www.helper.fi

   

  Katso havainnollinen video

   

  Helper video - YouTube