Navitan raporttimalli: Toteuma & Budjetti -vertailu kustannuspaikoittain

Versio 1

  Tämä raporttimalli esittää tuloslaskelman toteuma- ja budjettiluvut kustannuspaikoittain valitulta kuukaudelta:

  toteuma+budjetti kustannuspaikoittain.PNG

   

  Raportin Mukauta-välilehdeltä voidaan muokata seuraavia näyttöasetuksia:

   

  • Raporttirivi: Oletusarvoisesti raportti näyttää laajan tuloslaskelmakaavan, mutta raporttirivistöä voidaan tarvittaessa vaihtaa tällä valinnalla.
  • Organisaatiotaso: Tähän kenttään valitaan se yritys tai välitaso, jonka sisältämät kustannuspaikat raportilla näytetään.
  • Alkaen- ja Päättyen-kentät: Oletuksena raportilla näytetään viimeisin toteumakuukausi (LAM). Jos raportilla halutaan kuitenkin tarkastella pidempää aikaväliä, voidaan se kirjoittaa näihin kenttiin.

   

  Ohjeet raporttimallin lataamiseen ja liittämiseen omaan raporttikirjastoosi löydät täältä.

   

  Valmiin raportin voit avata suoraan raporttikirjastosta kaksoisklikkaamalla raportin nimeä, jonka jälkeen raportti voidaan tallentaa myös raporttilinkiksi, josta se on helpommin avattavissa.

   

  Raporttimallin muokkaus

   

  Kun raporttimalli on ladattu raporttikirjastoon, voidaan sitä muokata valitsemalla raportin kohdalta Muokkaa. Tämä valinta avaa raportointityökalun.

   

  Raporttimallista kannattaa tarkistaa seuraavat asetukset:

   

  1. Valitse navigointipalkin Suunnittelu-välilehden pudotusvalikosta ”Taulukko 1” ja paina pudotusvalikon vieressä olevaa kynä-kuvaketta.
  2. Ruutuun avautuu taulukon asetukset. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta ”Määritä parametrit”
  3. Valitse” Valitse yksikkö”-kenttään se taso (esim. yritys), jonka kustannuspaikat haluat nähdä oletusarvoisesti raportilla. Jos haluat tarkastella raportilla vain toteumadataa, ota valinta pois budjettiriviltä kohdassa Tietotasot:

  tulos_kustannuspaikoittain_ määritä parametrit.PNG

  Kun tarvittavat muutokset ovat tehty, valitse ”Valmis”. Muista tämän jälkeen vielä tallentaa raportti Mukauta-välilehdeltä.