Kasvua tukeva kumppanuus ja verkosto

Versio 3

  Haluamme tarjota kumppanuusmalleillamme Sinun tilitoimistollesi sparrausta ja tukea kasvuun

   

  Tarjoamme uudessa yhteistyössä tilitoimistolle suoran yhteyden asiakaspalveluumme, myynnin tukeen ja koulutuspalveluihin. Yhteistyössä haluamme tukea tilitoimistoa sähköisiin palveluihin siirtymisessä, tukea asiakasyhteistyötä ja sparramme tilitoimistoa liiketoiminnan kasvussa. Haluamme olla mukana kehittämässä tilitoimistosi liiketoimintaa ja palkitsemme rahallisesti kasvusta.

   

  Tutustu Netvisor Partner ohjelmamme: Lue lisää kumppanuusmallista! tai ota suoraan yhteyttä tilitoimistotiimiimme numerossa 010 5058 410.

   

   

  Visma Solutions Community

   

  Sosiaalinen media tarjoaa tänäpäivänä uusia ympäristöjä, joissa ihmiset kohtaavat,tutustuvat ja toimivat yhdessä. Suurin osa verkostoista liittyy harrastuksiin, vapaa-aikaan tmv. toimintaan. Tunnetuimpia verkostoja on mm. Facebook, Twitter, My Space, jotka ovat suosittuja verkostoitumissivustoja.

   

  Verkostoitumispalvelut eivät ole kuitenkaan pelkästään "internethengailua". Haluamme tarjota Tilitoimistokumppaneillemme tämän toisen mahdollisuuden eli kanavan ammatilliseen yhteistyöhön ja oppimiseen. Visma Solutions:n Partner Community on tiekartta, jonka voi nähdä polkuna yritysten välillä.  Avoimessa yleisessä osassa Partner Communityssä yhdistyy niin Integraatiokumppanit eli ISV-kumppanit, Tilitoimistokumppanit ja Visma

   

  Tilitoimistoille yhteinen sivusto avautuu elokuussa. Tilitoimistojen yhteisessä sivustossa on kaikille tilitoimistoille suunnattua tietoa mm. Netvisor Partner - ohjelmaan, koulutuksiin, sertifiointeihin, laskutusasioihin ymv. jaettavaa tietoutta. Seuraa Partner Communityn sivustoja ja liity Tilitoimistojen sivustoon, kun ne avautuvat.

   

  Tilitoimiston oma sivusto on salainen eli luottamuksellinen ympäristö. Luottamukselliseen ympäristöön ei pääse muut kuin tilitoimiston itsensä määräämät henkilöt ja Visma Solutions Oy:n edustajat. Salaisessa sivustossa käsitellään sopimukselliset asiat. Tämän ympäristön avaa tilitoimistolle tilitoimiston oma yhteyshenkilö, partner ohjelman seurantaa sekä keskusteluja varten. Nämä ympäristöt avataan kullekkin tilitoimistolle elokuusta lähtien aina keskustelun tai tapaamisen yhteydessä.