Uudet käyttäjät - Ensiaskel sisällön luomiseen

Versio 7

  Uutena käyttäjänä saatat kysyä itseltäsi, että "mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?" ja "kuinka osallistua?".

   

  Jos tämä on ensimmäinen kertasi Visma Solutions Communityssä, niin siinä tapauksessa sinun tulisi lukea ja edetä Kolme ensimmäistä askelta . Kun olet saanut profiilisi kuntoon ja löytänyt alueet joita seurata, niin tämän jälkeen olet valmis seuraavalle askeleelle.

   

  Ensiaskel sisällön luomiseen:

  • Onko sisälläsi aihe josta haluat keskustella tai kysymys johon haluat vastauksen? Mieti paras alue / ryhmä jossa aloittaa keskustelu tai kysyä kysymys. Etsi jos vastaava aihe on jo olemassa tai kysymys jo kysytty. Jos ei, niin aloita rohkeasti aihe tai kysy kysymys. Voit aloittaa aiheen tai kysyä kysymyksen yksinkertaisesti valitsemalla "toiminnot" -> Luo "keskustelu" sivun oikeasta ylälaidasta.

  Luo keskustelu.JPG

  • Auta muita löytämään sisältösi helpommin lisäämällä sisältö oikeaan luokkaan/kategoriaan sisältöä luodessa, jos soveltuva luokka/kategoria on olemassa. Lisää myös tunniste/tunnisteet (tagit), jotka helpottavat sisällön löytymisessä.
  • Jos olet jonkin Visma Solutions tuotteen käyttäjä, niin löydät varmasti hyviä ja kiinnostavia keskusteluja joihin liittyä tuotealueilta Severa, Netvisor, Maventa, Navita