Hei,

Lyhyesti vielä itsestäni. Olen tavalla tai toisella ollut Netvisorin matkassa vuodesta 2004 alkaen niin tuotekehityksessä, kumppanin roolissa kuin asiakkaana. Asiakkaan roolissa toimin tilitoimistoyrittäjänä, jolloin merkittävä osa liiketoiminnasta perustui Netvisorin palveluiden hyödyntämiseen ja sen tukemien palvelumallien hyödyntämiseen. Erittäin tärkeä näkökulma kehitystyössä on aina ollut ja myös tulevaisuudessa tulee olemaan loppuasiakkaan liiketoiminnallisten tarpeiden täyttäminen. Varmistaaksemme myös tulevaisuudessa, että huomioimme asiakkaidemme tarpeet avaamme avoimen tuoteidoinnin Communityssä.

 

Saamme käyttäjiltämme paljon hyviä ideoita kuinka tehdä tuotteistamme entistäkin parempia.Meille idealla ei ole kokorajoitusta. Se voi olla yksittäisen toiminnon parannus, joka johtaa käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen paranemiseen kuin puuttuvan toiminnallisuuden rakentamiseen. Haluamme kuitenkin varmistaa, että idea on riittävän käyttäjämäärän mielestä tärkeä ja tarpeellinen.

 

Kommentoi ja osallistu

 

Pidämme tarkoituksella kaikki annetut ideat julkisena, jolloin kaikki käyttäjämme voivat seurata myös mitä muut käyttäjät ideoivat ja kommentoimalla jopa parantaa tai syventää annettua ideaa.

 

Äänestä ja vaikuta

Voit äänestää toisten käyttäjien ideoita (1 ääni/idea). Äänestyksen avulla näemme, kuinka ison käyttäjäryhmän mielestä idea on hyvä ja tarpeellinen.

Miten ideat käsitellään?

Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. Emme yleisesti käsittele ideoita alle mainitun äänimäärän.  Käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.

Voit selata ideoita ja seurata niiden edistymistä reaaliajassa Communitymme avulla.

 

Ideoiden tilat:

  • Aktiivinen: Idea joka ei ole vielä saavuttanut käsittelyyn vaadittavaa äänimäärää. Avoinna äänestykselle ja kommentoinneille.
  • Käsittelyssä: Idea arvioidaan. Tarvittaessa ideaa kommentoidaan ja pyydetään lisätietoa. Avoinna äänestykselle ja kommentoinneille.
  • Backlogissa: Idea on siirretty tulevaisuudessa toteutettavien listalle. Ei ole saanut aikataulua. Avoinna äänestykselle ja kommentoinneille.
  • Aikataulutettu: Idea on aikataulutettu. Päivitys jossa idea toteutetaan ilmoitetaan kommenttina. Avoinna äänestykselle ja kommentoinneille.
  • Toteutettu: Idea siirretty palveluun
  • Arkistoitu: Idea on arvioitu ja päätetty jättää toteuttamatta. Äänestys on kiinni, mutta se on avoinna kuitenkin kommentoinnille.
  • Ei toteutettavissa: Idea on arvioitu ja se ei ole toteutettavissa jostain syystä. Syyt ilmoitetaan kommenttina. Avoinna kommentoinneille.
  • Päällekkäinen idea: Sama idea on jo olemassa.