Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor > Blogi > Tekijät Nanna Kokkola

Netvisor

2 Viestit joiden tekijä on: Nanna Kokkola

Netvisorin asiakaspalvelun puhelinnumero vaihtuu. 15.3.2017 lähtien tavoitat meidät numerosta 010 505 8490. Samalla puhelun hinta muuttuu ja jatkossa hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Palvelemme tutuilla aukioloajoilla: ma klo 9-16, ti-to klo 8-16, pe klo 8-15.

 

Vaivattomuus on asiakaspalvelumme tinkimätön tavoite. Haluamme, että saat asiakaspalvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Muistathan siis myös muut asiakaspalvelukanavamme.

 

 

Tukiportaali

Tukiportaalista löydät helposti osiokohtaiset käyttöohjeet ja -vinkit sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Tukiportaali palvelee sinua osoitteessa: support.netvisor.fi.

 

 

Tilannehuone

Tilannehuoneesta näet aina akuutit asiat ja ongelmatilanteiden etenemisen. Tilannehuoneen löydät Visma Solutions Communitysta.

Tilannehuoneen tiedotteet näet myös suoraan Netvisor-palvelun sisältä:

 

 

 

Visma Solutions Community

Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin yhden työpäivän vasteajalla Visma Solutions Communityssa. Communityssa pääset myös vaikuttamaan tuotteen kehittymiseen: jätä meille oma kehitysideasi ja äänestä muiden kehitysideoita. Näin varmistat, että juuri sinulle tärkeät asiat nousevat kehityslistamme kärkeen.

 

 

Koulutukset

Jotta saat Netvisorin käytöstä ja ominaisuuksista kaiken irti, voit syventää osaamistasi osallistumalla koulutuksiimme. Katso tulevat koulutukset.

Tilikaudet

 

Muista perustaa uusi tilikausi ajoissa. Järjestelmäautomatiikka, kuten esimerkiksi maksuliikenne, kirjaa tapahtumia heti vuoden vaihtumisen jälkeen. Tästä syystä on tärkeää, että uusi tilikausi on valmiina järjestelmässä.

 

Kausi-ilmoitukset

 

 

Tuloveroilmoittaminen

 

Päivitämme henkilöyhtiöiden veroilmoituslomakkeet Netvisoriin tammikuun 2017 alussa. Sähköisen tuloveroilmoittamisen aikataulun löydät verottajan sivuilta.

 

Reskontrat ja varastot

 

  • Varmista, että kaikki kuluvalle tilikaudelle kuuluvat ostolaskut on kirjattuna reskontraan.
  • Varmista, että kaikki kuluvalle tilikaudelle kuuluvat myyntilaskut on laskutettuna.
  • Mikäli yritykselläsi on varastoitavia ja myytäviä tuotteita, on inventaario suoritettava ennen tilikauden vaihtumista.

 

Palkat ja matkalaskut

 

  • Sairasvakuutuksen päivärahamaksun prosentti tulee päivittää manuaalisesti palkanlaskennan perustietoihin kalenterivuoden vaihduttua. Palkanlaskennan perustiedot: Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset.
  • Vuoden viimeinen pankkipäivä on perjantai 30.12.2016. Huomioi tämä palkkojen maksatuksessa.
  • Varmista, että kaikki tilikauden 2016 matkalaskut ovat tehtyinä ja maksettuna viimeistään 31.12.

 

Lisää tietoa palkkojen vuosi-ilmoittamisesta löydät täältä: https://community.vismasolutions.com/thread/2046

 

Verokorttien suorasiirtopyynnöt

 

  • Verottajan suositus suorasiirtopyyntöjen lähettämiselle on viimeistään 31.12.2016.
  • Tekninen takaraja lähetyksille on 31.1.2016.

 

Lue lisää verokorttien suorasiirtopyynnöistä täältä: https://community.vismasolutions.com/community/netvisor/blog/2015/12/04/verokorttien-suorasiirtopyynn%C3%B6t-l%C3%A4hetett%C3%A4viss%C3%A4

 

Tilityspisteet

 

  • Sosiaalivakuutusmaksujen työnantajan osuudet ja Tyel-ansion alaraja tulee palkanlaskijan päivittää tilityspisteen asetuksiin manuaalisesti kalenterivuoden vaihduttua. Löydät osuudet täältä: Työnantajan osuus ja TyEL-ansion alaraja.
  • Tilityspisteiden asetukset: Taloushallinto > Yrityksen velvoitteet > Työntantajan maksut ja tilitykset > Tilityspisteet

 

 

Kilometrikorvaukset ja päivärahat ja ulosoton suojaosuudet

 

Kilometrikorvaukset ja päivärahojen hinnat vuodelle 2017 löydät Verohallinnon tiedotteesta 30.11.2016: https://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Uutiset/Verovapaat_matkakustannusten_korvaukset_(35227)

 

Päivitämme kilometrikorvaukset, päivärahat ja portaikkoverokortin tulorajat Netvisoriin ensi viikon torstaina 15.12.2016. Ulosoton suojaosuudet eivät ole vielä tiedossa. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme nämä Netvisoriin, kun ne ovat tiedossa.