Netvisorin käyttäjät tulee tarjolle uusia kuljetuspalveluita vuoden 2018 alkupuolella, kun Smarttime eShip-palvelu julkaistaan ja Posti lopettaa Prinetti-palvelun tarjoamisen.

 

Smarttime eShip -palvelu tuo Netvisor-käyttäjille mahdollisuuden tehdä kuljetustilauksia Netvisorin kautta. Palvelu muodostaa Netvisor-tilauksen pohjalta kuljetustilauksen, jonka palvelun käyttäjä täydentää ja lähettää Unifaunin välityksellä kuljetusliikkeelle.

 

Palvelu auttaa hallitsemaan kuljetustilauksia sekä seuraamaan niiden etenemistä. Kaikki tarvittavat kuljetusasiakirjat kuten rahtikirja ja tarrat sekä muut mahdollisesti vaadittavat asiakirjat hoituvat palvelun kautta. Linkki toimitustietoihin tulee näkyviin myös Netvisoriin, joten toimitustilannetta on helppo seurata.

 

Smarttime eShip on linkki Netvisorin ja Unifaunin palveluiden välillä. Ensimmäiseksi se mahdollistaa lähetysten toimittamisen Postin pakettipalveluilla. Jatkossa on tarkoitus tuoda myös muita kuljetuspalveluita valikoimaan, mm. Matkahuolto. Palvelun käyttö edellyttää sopimusta haluttujen kuljetusyritysten (aluksi Posti) kanssa.

 

Palvelun hinnoittelu

 

Smarttime veloittaa palvelusta 30 €/kk ja lisäksi 0,50 €/kuljetustilaus. Palvelu vaatii Netvisorissa Tilauskäsittely-osion.

 

Haluatko mukaan pilotoimaan palvelua?

 

Pilotointi aloitetaan helmikuussa 2018. Ilmoittaudu mukaan täällä!

 

Lisätietoa

 

Päivitämme tähän viestiin tarkemmat tiedot, kunhan palvelusta on saatavilla tarkemmat kuvaukset.

 

Nykyiset Prinetti-käyttäjät

Nykyiset Prinetti-palvelun käyttäjät voivat jatkaa palvelun käyttöä Netvisorista vielä siihen asti, kunnes Smarttime eShip-palvelu julkaistaan ja asiakkaat saavat sitä kautta Postin kuljetuspalvelut kätevästi käyttöönsä. Lisätietoa: Postin Prinetti-palvelun käyttö rajapinnan yli mahdollista vielä vuoden 2018 alussa