Julkaisimme syyskuun lopussa Netvisorin myyntiosioon uuden asiakaslistauksen. Olemme tuoneet listaukseen mukaan uuden hakutoiminnallisuuden, jonka avulla käyttäjä voi tallentaa hakuja itselleen muistiin esimerkiksi toistuvaa raportointia varten. Toiminnallisuutta on tarkoitus tuoda laajemmin käyttöön eri listausnäkymiin osana tulevia kehitystöitä. Seuraavaksi olemme tuomassa sitä myyntilaskuluetteloon ja arvioitu julkaisuajankohta sille on loka-marraskuun vaihde.

 

Jotta saamme tästä uudesta toiminnallisuudesta entistä paremman, toivomme saavamme palautetta nyt uudistetun asiakaslistauksen toiminnoista ja hakuehdoista. Erityisesti meitä kiinnostaa millaisia tarpeita teillä on raportointiin liittyen ja kuinka paljon kannatusta saa ajatus näiden valmiiden hakujen jakamisesta yrityksen sisällä ja millaisia rajauksia tähän liittyy. Vaikka toiminto onkin käytössä nyt vasta asiakaslistauksessa, niin ideointikeskustelun ei tarvitse rajoittua siihen.

 

Alla vielä lyhyt esittely uusitusta asiakaslistauksesta.

 

1. Perushaku hakee tietoja seuraavista sarakkeista:

- Asiakaskoodi

- Asiakkaan nimi

- Y-tunnus

 

2. Laajennettuun hakuun on siirretty muita hakukriteereitä, sekä tuotu paljon uusia. Nämä tulevat vaihtelemaan listausnäkymän mukaan. Tallennetut haut tulevat näkyviin "Laajennetun haun" yhteyteen. Itse hakuehtosivu näyttää tllaiselta.

 

 

3. Sarakevalintoja on monipuolistettu. Valinta sekä poisto on mahdollista ryhmä tai yksittäinen sarake kerrallaan.

 

4. Haun tuloksen voi jatkossa ryhmitellä käytössä olevilla ryhmittelyperusteilla

 

5. Halutessaan hakutuloksen voi viedä Exceliin

6. Rivikohtaiset toimintonapit antavat mahdollisuuden käsitellä yksittäistä asiakasta

 

7. Samoja toimenpiteitä tehtävissä myös useammalle asiakkkaalle kerrallaan

8. Tarkistele asiakkaan tarjous- / tilaus- / laskutushistoriaa halutulta aikajaksolta

 

Toimme lisäksi pitkään toivotun ominaisuuden asiakaslistausnäkymään. Tämän ansiosta otsikot seuraavat (1) kun listaa kelataan alaspäin. Samoin jos on tarvetta valita suuri määrä sarakkeita, niin asiakkaan nimi (2) säilyy näkyvissä koko ajan. Myös tämä ominaisuus tulee laajentumaan muihin, uusittuihin listausnäkymiin.