Uudistamme tänä vuonna Netvisorin lomalaskentaa helpommaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Lomalaskennan päivitykset tapahtuvat vaiheittain ja panostamme lomalaskennan helppoon käyttöönottoon. Erityisesti lomalaskennan laskentalogiikkaan on toivottu uudistusta. Valitettavasti olemme aikaisemmasta viestinnästä poiketen joutuneet siirtämään suunnitellun julkaisun Q1/2017. Tulemme tiedottamaan julkaisuaikataulusta sitten kun olemme siitä täysin varmoja.


Esimakua tulevista uudistuksista

Lomaoikeudenhallinta uudistuu toukokuussa. Löydät sieltä palkansaajalistauksesta tutut työkalut, jolloin palkansaajien käsittely on nopeaa ja voit kerralla tehdä muutoksia useammalle henkilölle. Näkymässä voit myös tarkastella ja muokata kaikkia lomalaskennan asetuksia yhdellä kertaa. Työssäoloehto siirtyy tässä yhteydessä palkansaajakohtaiseksi asetukseksi. Jatkossa voit päivittää loma-asetuksia myös palkansaajan perustietojen kautta. 

 

Uudistusten osalta tarkemmat yksityiskohdat voi lukea tukisivuiltamme: Lomaoikeuden hallinta – Netvisor tukiportaali

 

Lomalaskentatavat

Lomalaskentatavat tulevat korvaamaan palkkamalleille aiemmin tehdyt lomapalkkalaskennan palkkalajit ja kaavat. Lisäämme Netvisoriin yleisimpien lomalaskentojen laskentatapapohjat, jolloin lomalaskennan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lomalaskentatapoja on myös helppo muokata yrityksen tarpeisiin. Saat laskentatavat käyttöön opastetun lomalaskennan käyttöönoton avulla ja  tällöin pääset hyödyntämään myös muita uudistuksia.

 

Lomalaskentatapojen myötä muutoksia tulee olemaan myös muissa näkymissä. Esimerkiksi lomapäivien käsittely selkeytyy ja tarkentuu.  Seuraa lomalaskennan uudistuksia Communityssä. Tiedotamme tulevista muutoksista aktiivisesti.

 

Lomaoikeuden_hallinta.png