Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor > Blogi > 2016 > maaliskuu
2016

Pääsiäismunien etsintä on varsin perinteistä puuhaa näinä päivinä. Me Vismalla pidimme ihan oman aarteenetsinnän verkkopalkan parissa. Joku meistä hieman eksyikin verkkopankkiinsa, mutta lopulta kaikki löysivät tiensä palkkalaskelmalleen.

 

Löysimme mm. seuraavat polut:

verkkopalkkapolut_s-pankki_saastopankki.png

 

Löysitkö sinä perille? Lisää kommentteihin oma kuvasi reitistä.

maventa_logo.png

Uudistamme tänä vuonna Netvisorin lomalaskentaa helpommaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Lomalaskennan päivitykset tapahtuvat vaiheittain ja panostamme lomalaskennan helppoon käyttöönottoon. Erityisesti lomalaskennan laskentalogiikkaan on toivottu uudistusta. Valitettavasti olemme aikaisemmasta viestinnästä poiketen joutuneet siirtämään suunnitellun julkaisun Q1/2017. Tulemme tiedottamaan julkaisuaikataulusta sitten kun olemme siitä täysin varmoja.


Esimakua tulevista uudistuksista

Lomaoikeudenhallinta uudistuu toukokuussa. Löydät sieltä palkansaajalistauksesta tutut työkalut, jolloin palkansaajien käsittely on nopeaa ja voit kerralla tehdä muutoksia useammalle henkilölle. Näkymässä voit myös tarkastella ja muokata kaikkia lomalaskennan asetuksia yhdellä kertaa. Työssäoloehto siirtyy tässä yhteydessä palkansaajakohtaiseksi asetukseksi. Jatkossa voit päivittää loma-asetuksia myös palkansaajan perustietojen kautta. 

 

Uudistusten osalta tarkemmat yksityiskohdat voi lukea tukisivuiltamme: Lomaoikeuden hallinta – Netvisor tukiportaali

 

Lomalaskentatavat

Lomalaskentatavat tulevat korvaamaan palkkamalleille aiemmin tehdyt lomapalkkalaskennan palkkalajit ja kaavat. Lisäämme Netvisoriin yleisimpien lomalaskentojen laskentatapapohjat, jolloin lomalaskennan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lomalaskentatapoja on myös helppo muokata yrityksen tarpeisiin. Saat laskentatavat käyttöön opastetun lomalaskennan käyttöönoton avulla ja  tällöin pääset hyödyntämään myös muita uudistuksia.

 

Lomalaskentatapojen myötä muutoksia tulee olemaan myös muissa näkymissä. Esimerkiksi lomapäivien käsittely selkeytyy ja tarkentuu.  Seuraa lomalaskennan uudistuksia Communityssä. Tiedotamme tulevista muutoksista aktiivisesti.

 

Lomaoikeuden_hallinta.png

Viikkopäivityksessä julkaistut muutokset ja parannukset:

 

Yleiset hakutoiminnot

 • Korjattu ongelma hakutoiminnallisuudessa selaimen Firefox 44.x kanssa. Ongelma näkyi käyttäjille siten, että mikäli hakuehdossa oli ääkkösiä, ei hakutuloksia näytetty.

 

Kassavirtaennuste

 • Muutettu kassavirtaennusteen graafissa olevan aikaa näyttävän kuvaajan toimintaa siten että se näytetään aina viikon / kuukauden ensimmäisen päivän tilanteen mukaan.
 • Korjattu kassavirtaennusteessa ollut virhe jossa operatiiivisen kassavirran laskenta perustui valitun ajanjakson ensimmäiseen päivään, vaikka tiedon pitää perustua kuluvaan päivään

 

Tuote- ja varastohallinta

 • Tuotu FIFO-laskentaa käyttäettäessä varaston eräpohjaisiin raportteihin uusi raportti, jolla on mahdollista raportoida yhdestä näkymästä:
  • Varastossa raportointihetkenä olevien tuote-erien saldot
  • Saldosta varattuna olevien tuotteiden määrä, esimerkiksi myyntitilausten kautta varatut tuotteet
  • Varastoihin tilatut tulossa olevat tuote-erät
  • Eräraportti on mahdollista tulostaa Exceliin, jotta tiedot voidaan viedä esimerkiksi erilliseen tuotannonsuunnittelujärjestelmään.
 • Varastoraporttien hakuehtosivulla olevaa valintaa "Raportoidaan vain varastoitavat ja aktiiviset tuotteet" on parannettu niin, että se sulkee pois myös passivoidut ja poistetut tuotteet.
 • Korjattu varastohallintasivulla ollut laskennallinen virhe, joka näytti varaston arvon väärin. Laskenta ei huomioinut negatiivisia arvoja.

 

CRM

 • Korjattu "Tehtävien taloustiedot" -sivulta luotavan raportin pikalinkin muodostus.

Viikkopäivityksessä julkaistut muutokset ja parannukset:

Myyntilaskutus

 • Parannettu myyntilaskujen automaattilähetyksessä tapahtuvien lähetysvirheiden viestintää käyttäjälle.

 

Verkkopalkka

 • Lisätty palkanlaskennan muutoshistoriaan tieto "Lähetetty verkkopalkkaan".

 

Tuote- ja varastonhallinta

 • Päivitetty malleja sisältävän tuotteen myyntilaskulle lisäämisen logiikkaa niin, että mallit ovat näkyvissä tuotteen lisäyksessä myös silloin, kun yhtään tuotemallin ominaisuutta ei ole valittu tuotteelle käyttöön.
 • Korjattu virhe jonka vuoksi varastoitavien tuotteiden tuote-erien eränumero ei tulostunut varastotilaustulosteelle.

 

Ohjelmistorajapinta

 • Mahdollistettu rajapinnan kautta palkanmaksuaineiston tuonti Netvisorin HRM-maksatusnäkymään maksatusta varten. Ulkoisen palkka-aineiston maksaminen ei vaadi Netvisorissa linkityksiä palkansaajiin tai palkkalaskelmiin.

 

 

Viikkopäivityksessä julkaistut muutokset ja parannukset:

 

Myynti

 • Verkkolaskun lähetys: sallitaan lähetys, mikäli yrityksen koti- tai postitoimipaikka on kahden merkin mittainen entisen kolmen merkin vaatimuksen sijaan.

 

Kassavirtaennuste

 • Korjattu kassavirtaennusteessa ollut virhe jossa toistuvalla oman tapahtumalla ollut päivämäärä (esim. 31.1.) ei osattu käsitellä oikein seuraavassa kuussa jossa päiviä on kuukaudessa vähemmän.

 

Ohjelmistorajapinta

 • Myyntilaskujen noutoon lisätty palautettavaksi myös laskurivin hankintahinta

 

Maventa Verkkopalkka

 • Julkaistu uusi toiminto, jolla voidaan lähettää palkkalaskelmat Netvisorista palkansaajan verkkopankkiin.