Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor > Blogi > 2015 > heinäkuu
2015

Nyt on mahdollista kääntää ja julkaista sivustot useilla eri kielillä.

Uudella Kielet-toiminnolla voit luoda eri kielille omat sivustot alusta alkaen tai voit kopioida olemassa olevan sivuston uuden kielen pohjaksi ja kääntää tekstit. Kun olet julkaissut sivut uudella kielellä, vierailijat voivat valita käytettävän kielisyyden sivuilla.

 

Lisätietoa verkkokaupasta löydät verkkosivuiltamme Verkkokauppa ja Taloushallinto - Visma Netvisor

Visma Netvisorin Web Service- ohjelmistorajapinta mahdollistaa monipuolisesti ulkoisten järjestelmien liittämisen palveluun.

On tarpeesi sitten palveluntarjoajan kautta hankitun verkkokaupan kytkeminen saumattomasti taloushallintoon tai yrityksellenne räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän ja Netvisorin välinen kaksisuuntainen tiedonsiirto, ratkaisu löytyy kyllä.

Visma Netvisorilla on lukuisia ohjelmistokumppaneita, jotka tarjoavat valmiita ohjelmistointegraatioita markkinoiden suosituimpiin ohjelmistoihin.

Tutustu integraatiokirjastoomme tästä linkistä!

Hyvä asiakkaamme,

 

Kassavirtaennusteen julkaisu siirtyy lomien vuoksi elokuulle. Olemme saaneet pilotin aikana paljon hyviä parannusehdotuksia ja olemme myös näitä toteuttaneet kesäkuun aikana. Pilotissa mukana oleville tulemme julkaisemaan viimeisimmät parannukset ja korjaukset vielä heinäkuun aikana.