Ohita navigointi
Kaikki paikat > Asiakaspalvelussa tapahtuu

Haluamme, että löydät meidät ajasta ja paikasta riippumatta. Vaivattomuus on asiakaspalvelumme tinkimätön tavoite. Uudistamme parhaillaan palvelukanaviamme, mutta tavoitat meidät jo nyt vaivattomimmin sähköisesti. Jätä meille tukipyyntö tukiportaalissamme tai sähköpostilla: tuki.netvisor@visma.com

 

Tilannehuone

Tilannehuoneesta näet aina akuutit asiat ja ongelmatilanteiden etenemisen. Tilannehuoneen tiedotteet löydät myös Netvisor-palvelun sisältä:

 

 

Visma Solutions Community

Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin yhden työpäivän vasteajalla Visma Solutions Communityssa. Communityssa pääset myös vaikuttamaan tuotteen kehittymiseen: jätä meille oma kehitysideasi ja äänestä muiden kehitysideoita. Näin varmistat, että juuri sinulle tärkeät asiat nousevat kehityslistamme kärkeen.

 

Tukiportaali ja ohjeet

Tukiportaalista löydät Netvisorin käyttöohjeet, voit luoda uuden tukipyynnön tai seurata olemassa olevan tukipyynnön etenemistä. Lisäksi etusivu ohjaa sinua eri palvelukanaviemme välillä. Löydät tukiportaalista myös useimmin kysytyt kysymykset.

 

Puhelintuki

Jos asiasi on kiireellinen soita meille veloituksettomaan numeroomme: 010 505 8490. Huomioithan, että operaattorisi veloittaa 010-numeroon soittamisesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv. 24 %). Numeroon voi soittaa myös ulkomailta. Puhelintukemme palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9-14.

 

Koulutukset

Ota Netvisorin käytöstä ja ominaisuuksista kaikki irti osallistumalla koulutuksiimme

Ahkera työ on tuottanut tulosta ja uusi tukisivustomme on nyt julkaistu. Käyttöohjeiden lisäksi uusi etusivumme ohjaa sinua eri palvelukanaviemme välillä. Löydät sieltä myös useimmin kysytyt kysymykset. Ohjeissa voit navigoida haluamallasi tavalla: etsimällä sisältöä haun avulla, valitsemalla palveluosion tai siirtymällä suoraan Käyttöohjeiden sisällysluetteloon.

 

 

Tukisivusto ja ohjeet on tehty teitä varten rakkaat asiakkaamme. Toivommekin palautetta ja parannusehdotuksia, jotta voimme yhdessä tehdä sisällöstämme timanttisen.

 

Blogisarjamme jatkuu ensi vuonna. Pysy kuulolla, sillä luvassa on lisää asiakaspalvelutiimin esittelyitä sekä viimeisimpiä kuulumisia.

 

Asiakaspalvelun tontut toivottavat kaikille rauhaisaa joulunaikaa!

Asiakaspalvelumme tontut ovat aloittaneet ahkeran naputtelun uuden Tukisivuston parissa. Uudet ohjeet valmistuvat hurjaa vauhtia. Töitä paiskitaan ahkerasti kaikilla pajoillamme: Kirjanpito ja taloushallinto, Maksuliikenne ja sähköinen laskutus, Palkanlaskenta ja Integraatiot.

 

Jokaiselle tontulle on jaettu omat vastuualueensa ja ensimmäiseksi pääsette tutustumaan Kirjanpito- ja taloushallintopajaan. Tämän pajan vastuulla on Netvisorin Tuessa kaikki kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvät asiat.

 

Pajalla häärivät Markus, Lasse, Antti, Rane ja Inka. He valmistelevat teille uusia ohjepaketteja myynnistä, tuotteista ja varastonhallinnasta, ostoista, taloushallinnosta sekä CRM:stä. Joulukiireiden helpottaessa tämä viisikko auttaa myös arjen vilinässä näiden aihealueiden tiimoilta.

 

Mutta millainen on näiden tonttujen tyypillinen työpäivä? Inka kertoo päivästään näin: "Aamulla asetumme työpöytiemme ääreen valmiina palvelemaan asiakkaitamme monissa eri kanavissa: sähköisessä palvelukanavassa, puhelimessa ja Communityssa. Aamu voi startata myös palaverilla varastonhallinnan asiantuntijamme kanssa, jolloin käymme läpi materiaalin- ja varastonhallintaan liittyviä kiemuroita ja kysymyksiä. Pulmien ratkaisemiseksi olemme pitkin päivää tiivisti yhteydessä myös muiden tiimien ja tuotekehityksemme kanssa. Ongelmanratkonta ja hetket, kun löydämme ratkaisun asiakkaan ongelmaan, ovat ehdottomasti arkisen aherruksemme parhaimpia hetkiä. Tämä tehotiimimme uskoo mottoon: "Believe you can and you're halfway there”."

 

acc.jpg

     Kuvassa: Nanna, Antti ja Inka

Hei ihanat asiakkaamme!

 

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja asiakaspalvelun tontut häärivät innoissaan, lakit punaisina joululahjanne parissa!

Tekeillä on uusi, selkeämpi Tukisivustomme! Haluamme, että löydätte jatkossa avun entistä paremmin ja nopeammin, vuorokauden ympäri.

 

Jotta saamme joululahjanne valmistumaan ajallaan, palvelemme poikkeusaukioloin vuoden loppuun saakka:

 

Ma 9 - 16

Ti - Ke 8 - 16

To - Pe 8 – 13

 

Pikkujoululahjoja projektimme etenemisestä on luvassa, joten olettehan kuulolla!

 

5D3_1139.jpg