Hyvä asiakas,

 

Netvisor-palvelussa on huoltokatko sunnuntaina 17.9.2017 klo 12.00 alkaen. Työn arvioitu kesto on kuusi tuntia. Palvelu ei ole huoltokatkon aikana käytettävissä lainkaan, tämä koskee myös taustapalveluita ja ohjelmistorajapintojen käyttöä. Huoltokatkoksen alkaessa sisäänkirjautuneille käyttäjille ilmoitetaan palvelukatkon alkamisesta tekstiviestitse, mikäli käyttäjällä on omiin yhteystietoihin talletettuna matkapuhelinnumero.

 

Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Terveisin,

Netvisor ylläpito

 

 

 

Dear Sir/Madam,

 

There will be a maintenance break in Netvisor service starting 17th September 2017 at 12.00 pm. The estimated duration of the work is six hours. The service is not available during the maintenance work. Maintenance break also applies to software interface services. Logged users will be notified about the maintenance break by text message, if the phone number is saved in user settings.

 

We apologize the possible inconvenience caused by the break.

 

Best regards,

Netvisor maintenance

 

 

 

Bästa Kund,

 

Netvisor-tjänsten har serviceavbrott fr.o.m. 17.9.2017 kl. 12.00. Arbetets uppskattade varaktighet är sex timmar. Tjänsten är inte tillgänglig under servicearbetet. Serviceavbrottet gäller också programgränssnittstjänster. Inloggade användare ska bli informerade om serviceavbrottet via SMS, om telefonnumret är sparad i användarinställningar.

 

Vi beklagar de olägenheter som avbrottet möjligen medför.

 

Med vänliga hälsningar,

Netvisor underhåll