Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor tilannehuone
1 2 3 Edellinen Seuraava

Netvisor tilannehuone

256 lähetystä

Hyvä asiakkaamme,

 

Netvisor-Severa -liittymässä on havaittu ongelma matkalaskujen tuonnissa. Matkalaskut eivät siirry Severasta Netvisoriin mikäli matkalaskun selitekentissä on käytetty rivinvaihtoja. Ongelman saa ratkaistua poistamalla matkalaskulta kaikki rivinvaihdot.

 

Pahoittelemme ongelmasta johtuvaa haittaa. Selvitämme tilannetta parhaillaan ja päivitämme tätä tiedotetta, kun korjausaikataulu on tiedossa.

Visma Severaan tehdään tuotepäivitys sunnuntaina 10.12.2017 klo 09-11. Tämä aiheuttaa käyttökatkon (noin 2 tuntia) Visma Severassa. Tänä aikana järjestelmä ja integraatiot eivät ole käytettävissä.

 

HUOM! Käyttökatkoksesta johtuen myös Visma Severa API on alhaalla ja tämä voi aiheuttaa virheitä virhelokiin.

Hyvä asiakkaamme,

 

4.12.17 tiliotteiden käsittelyssä on viivettä. Tiliotteet saadaan käsiteltyä tämän päivän (5.12.17) aikana.

Päivitämme tätä tiedotetta, kun tiliotteet on saatu käsiteltyä.

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa!

 

----------

5.12.2017 klo 15:01 Tiliotteiden käsittely valmistunut euromääräisten maksujen osalta klo 14:03 ja valuuttamaksujen osalta klo 14:35.

Hyvä asiakkaamme,

 

Mikäli Severa laajennoksen tuontiasetuksissa on asetettu käyttöön "Netvisorin laskunumerointi" ja yrittää tuoda Severasta Netvisoriin kerralla useita laskuja, niin ainoastaan ensimmäinen siirrettävä lasku tulee läpi.

Jos taas käytössä on Severa-numerointi, niin kaikki siirrettävät laskut tulevat läpi normaaliin tapaan.

 

Ongelmaa saa kierrettyä siirtämällä toistaiseksi laskut yksitellen. Korjausta työstetään parhaillaan.

 

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

 

----------

Päivitys 30.11.2017 kello 12:55: Ongelma korjattu ja korjaus siirretty tuotantoon.

Netvisor-ohjelmistorajapinnassa on havaittu hitautta. Tämä voi näkyä hitautena tiedonsiirrossa tai epäonnistuneena sivupyyntönä.

Ongelma koskee tiedonsiirtoa ulkoisesta järjestelmästä, Älykkäillä lomakkeilla ja Netvisorin laajennoksia (Severa, ValueFrame).

 

Pahoitteleme tästä aiheutuvaa haittaa!

 

----------

 

Päivitys 28.11.2017 kello 7:28: Tilanne normalisoitunut. Häiriötä esiintyi aikavälillä 4:17 - 7:23.

Hyvä asiakkaamme,

 

asiakaspalvelumme on suljettuna koulutuspäivän vuoksi perjantaina 1.12. Tänä aikana voitte jättää meille tukipyynnön, ääniviestin tai kirjoittaa Communityyn.

Päivystyksemme palvelee teitä kriittisissä ongelmissa.

 

Ystävällisin terveisin,

Customer Care

Hei,

Osuuspankin 22.11.2017 tiliotteiden käsittelyssä oli viivettä tänä aamuna.

Tiliotteet on saatu käsiteltyä klo 11:58.

 

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutunutta haittaa!

Hei,

 

Tällä hetkellä Netvisorin käytössä esiintyy ongelmia joillakin käyttäjillä. Selvitämme tämän syytä ja laajuutta parhaillaan.

Pahoittelen virheestä aiheutuvaa haittaa.

 

Vikaraportti:

Yhdellä tietokantapalvelimella esiintyi hetkellistä häiriötä, mikä saatiin nopeasti ratkaistua ja estettyä vastaavan vian ilmeneminen jatkossa.

Vika kosketti noin 5.000 yritystä ja näkyi virheilmoituksena käyttäjille joidenkin toimintojen yhteydessä.

 

----------

22.11.2017 klo 11:56  Ongelmatilanne on ohi. Toiminnoissa ilmeni ongelmia klo 10:35-11:06, jonka aikana käyttäjät ovat saaneet virheilmoituksia.

----------

22.11.2017 klo 11:11  Ongelma on korjattu. Aiheuttaa vielä hitautta ohjelmassa.

Olemme havainneet, että Android-puhelimien päivitys 8.0 -versioon on aiheuttanut ongelmia Netvisor ID:n käytössä. Ongelma ilmenee niin, että Netvisor ID -sovellusta avatessa näkyy virheilmoitus "Could not load app data, app needs to be re-installed". Tutkimme ongelmaa yhdessä palveluntuottajamme kanssa ja korjaamme sen mahdollisimman pian.

 

Mikäli puhelimesi Android-versio on päivittynyt, ja Netvisor ID tämän myötä lakannut toimimasta, voit korjata tilanteen seuraavasti:

  • Kirjaudu Netvisoriin pankkitunnuksillasi tai Mobiilivarmenteella, mene omiin perustietoihisi ja poista Netvisor ID käytöstä
  • Poista Netvisor ID -sovellus puhelimestasi ja lataa se uudelleen Play-kaupasta
  • Linkitä Netvisor ID uudelleen käyttäjätiliisi sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

 

Pahoittelemme ongelmasta johtuvaa haittaa. Päivitämme tätä tiedotetta, kun korjausaikataulu on tiedossa.

Hei,

Ilmoitin-palvelusta julkaistaan uusi versio torstaina 23.11.2017 klo 7-9. Tuona aikana www.ilmoitin.fi ja ohjelmistorajapinnat eivät ole käytettävissä.

 

Hello,

The new version of Ilmoitin.fi service will be released on Thursday, 23 November 2017 at 7-9 am. During that time www.ilmoitin.fi and software interfaces are not available.

 

Hej,

Webbtjänsten Ilmoitin.fi uppgraderas torsdagen 23.11.2017 kl. 7-9. Medan arbetet pågår är tjänstens webbplats www.ilmoitin.fi och gränssnitt inte tillgängliga.

Hyvä asiakkaamme,

 

Osuuspankin 15.11.2017 tiliotteiden noudossa Netvisoriin on viivettä, sillä aineistot eivät ole vielä muodostuneet pankissa. Voitte seurata tilannetta Osuuspankin tiedotteelta: Palvelutiedote - Yritysasiakkaat - Osuuspankki

 

Aineisto noudetaan ja käsitellään automaattisesti heti, kun ne ovat saatavilla.

 

--------------------------------------------------

 

Päivitys 16.11.2017 14:01 Aineistot ovat valmistuneet Osuuspankissa ja saatu meille käsittelyyn.

Hyvä asiakkaamme,

 

S-pankin yritysasiakkaat siirtyvät Säästöpankille 1.12.2017. S-pankin pankkitilit tullaan lopettamaan ja yritysasiakkaat saavat käyttöönsä uudet pankkitilit. Nämä uudet pankkitilit liitetään automaattisesti pankin toimesta ws-kanaviin eli muutos ei vaadi uusia maksuliikennesopimuksia.

 

Netvisorissa tarvitsee tehdä seuraavat toimet:

 

  • Uusi pankkitili tulee lisätä yrityksen pankkitileihin (Yritysvalikko > Pankkitilien hallinta > Uusi pankkitili).
  • Jos yrityksenne lähettää kuluttajaverkkolaskuja Netvisorista, ja sopimus kuluttajaverkkolaskujen lähetyksestä on tehty S-pankin kanssa, tulee Netvisorista lähettää laskuttajailmoitusten muutossanomat pankkeihin. Jotta muutossanomat pystytään käsittelemään pankeissa onnistuneesti, tulee vanha S-pankin tili ja maksuliikennesopimus sekä uusi Säästöpankin tili ja maksuliikennesopimus olla voimassa laskuttajailmoitusten muutossanomien lähetyksen osalta. Lisätietoa kuluttajaverkkolaskutuksesta löytyy ohjeestamme, https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/201818836-Kuluttajaverkkolaskutus-sähköisten-laskujen-lähettäminen-kuluttaja-asiakkaille
  • Kuluttajaverkkolaskujen ja suoramaksulaskujen vastaanottajien ei tarvitse tehdä muutoksia omissa pankeissaan.

Hyvä asiakkaamme,

 

Netvisor-Severa -liittymässä ei tällä hetkellä siirry myyntilaskujen mukana tuntierittely Netvisoriin. Selvitämme ongelmatilannetta parhaillaan.

 

Pahoittelen tästä aiheutuvaa haittaa!

 

----------

Päivitys 14.11.2017 klo 16.36: Korjauspäivitys on nyt julkaistu, ja tuntierittely siirtyy jälleen oikein.

Päivitys 14.11.2017 klo 12.06: Ongelman korjaustoimet jatkuvat. Uuden arvion mukaan tilanne korjaantuu tämän päivän aikana.

Päivitys 10.11.2017 klo 12.48: Tilanteen selvitys jatkuu. Tämän hetkisen tiedon mukaan häiriöön saadaan korjaus maanantaina 13.11.2017.

Yhdistyminen ei vaikuta asiakkaan tai tilitoimiston palkkailmoitusten lähettämiseen, eikä vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Palkkailmoitukset tehdään vuoden 2018 aikana samalla tavalla kuin 2017.

 

Entisen Eteran vakuutusten palkkatiedot lähetetään saman painikkeen kautta kuin ennenkin: Työnantajan vakuutusilmoitukset – Netvisor tukiportaali Painikkeen teksti vaihdetaan vuoden vaihteessa muotoon "Lähetä kuukausi-ilmoitus Ilmariseen". Eteran vakuutusnumerot ovat 90- alkuisia.

 

Lue lisää yhdistymisestä: www.etera.fi/yhdistyminen

Hyvä asiakkaamme,

 

asiakaspalvelumme kouluttautuu tiistaina 7.11. Koulutuspäivien vuoksi puhelinlinjamme sulkeutuvat klo 11:30. Tänä aikana voitte jättää meille ääniviestin, tukipyynnön tai kirjoittaa Communityyn.

Päivystyksemme palvelee teitä kriittisissä ongelmissa.

 

Ystävällisin terveisin,

Customer Care