Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor tilannehuone
1 2 3 Edellinen Seuraava

Netvisor tilannehuone

329 lähetystä

Hyvä asiakkaamme,

 

Oman palkkalaskelman näyttämisessä Netvisorissa on tällä hetkellä häiriö sekä "Omat palkkalaskelmat"-widgetissä että palkkalaskelman katselussa omien tietojen kautta. Käyttäjä saa virheilmoituksen "Sinulla ei ole oikeuksia valittuun toimintoon. Vain Palkanlaskija-roolilla tai Esimies-roolilla on oikeus valittuun toimintoon." Tutkimme juuri vian syytä ja korjaamme häiriön mahdollisimman nopeasti. Arvioitu aikataulu korjaukselle on ensi maanantai, eli 13.8.2018. Päivitämme tätä tiedotetta kun aikataulu tarkentuu.

 

Pahoittelemme virheestä aiheutuvaa haittaa!

----------

Päivitys 14.8.2018 klo 12.22: Korjaus on nyt julkaistu.

Päivitys 13.8.2018 klo 17.05: Korjaus on tehty ja sitä testataan. Uusi arvio korjaukselle on huomenna 14.8.2018.

Hyvä asiakkaamme

 

eScan-aineistoa voi tuoda sähköpostitse tästä eteenpäin vain PDF-tiedostoina. eScan aineiston tuontia sähköpostitse kuvatiedostojen osalta ei enää tueta.

Kuvatiedostoja (esim. jpeg, png) voi tuoda jatkossa Visma Scanner -mobiilisovelluksella.

 

Lisää Visma Scanner -mobiilisovelluksesta voit lukea täältä: Visma Scanner -mobiilisovellus – Netvisor tukiportaali

 

Tarkemmat ohjeet eScan-aineiston sähköpostituontiin löydät täältä: eScan -aineiston tuonti sähköpostitse – Netvisor tukiportaali

Nordean pankkitunnuksilla kirjautuminen Netvisoriin ei onnistu tällä hetkellä.

 

Nordea on julkaissut häiriötiedotteen, että osassa verkko- ja mobiilipankin palveluista on häiriöitä ja ongelmaa selvitetään parhaillaan.

 

Kerromme tilanteen etenemisestä päivittämällä tätä tiedotetta heti kun saamme lisätietoa.

 

Vaihtoehtoisena tapana Netvisoriin kirjautumisessa on käyttää muiden pankkien pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai Netvisor ID:tä.

 

----------

Päivitys 31.7.2018 klo 15.27: Nordea tiedottaa: "Palvelut ovat palautumassa normaaliksi Kortit toimivat normaalisti sekä verkko- ja mobiilipankkiin kirjautuminen onnistuu. Maksuliikenteessä voi esiintyä vielä häiriöitä ja hitautta. Ongelmaa korjataan parhaillaan."

 

Päivitys 31.7.2018 klo 13.20: Netvisoriin kirjautuminen Nordean tunnuksilla toimii jälleen. Nordea kertoo kuitenkin, että ongelmia saattaa vielä esiintyä verkko- ja mobiilipalveluissa. Tilannetiedotusta voit seurata täältä: https://www.facebook.com/NordeaSuomi/

Hyvä asiakkaamme,

 

Netvisorin ja Severan välisessä tietojen siirrossa on havaittu häiriötilanne ostolaskujen kohdalla.

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa! Ongelman syy on selvityksen alla ja työstämme ratkaisun mahdollisimman nopeasti.

 

----------

Päivitys 30.7.2018 klo 11.20: Ongelma on korjattu ja siirto toimii jälleen normaalisti.

Olemme havainneet, että myyntitilausten laskuttaminen aiheuttaa virheitä osalla asiakkaista.

 

Ongelman syytä tutkitaan parhaillaan ja korjaus on työn alla. Kerromme tilanteen etenemisestä päivittämällä tätä tiedotetta heti kun saamme lisätietoa.

 

Pahoittelemme ongelman aiheuttamaa haittaa!

 

----------

27.7.2018 klo 12:39 Ongelma on korjattu ja tilausten laskuttaminen onnistuu jälleen normaalisti.

Visma Severassa on käyttökatko torstaina 26.7.2018 klo: 01:00 - 02:00. Huomioittehan, että tänä aikana Severa ja integraatiot eivät ole käytettävissä.

 

HUOM! Käyttökatkoksesta johtuen myös Visma Severa API on alhaalla ja tämä voi aiheuttaa virheitä virhelokiin.

Matkalaskujen PDF –tiedosto alkaa käyttää uutta paranneltua ulkoasua seuraavan Visma Severan tuotejulkaisun jälkeen 24.7.2018. Tämä muutos tulee vaikuttamaan sekä uuteen, että vanhaan käyttöliittymään.

 

Mitä on muuttunut?

 

Muutoksen jälkeen matkalaskuilta tulee löytymään samat tiedot kuin aikaisemminkin, mutta fontit sekä ulkoasu päivittyvät ja kulujen erittely tullaan lisämään PDF:lle. Kuitit ovat listattuina matkakulujen ja erittelysivujen jälkeen kuten tälläkin hetkellä.

 

Matkakulurivit näyttävät matkakulun tyypin korostettuna ja tämän alapuolella näkyy matkan ajankohta, asiakas, projekti/työ sekä rivin kuvaus. Lisäksi määrä, yksikköhinta, alv (onko se sisällytetty vai ei) ja kokonaissumma näytetään kuten aikaisemminkin.

 

Uutena ominaisuutena uusittu PDF sisältää myös erittelyn tyypeittäin (kilometrit, päivärahat ja muut kulut) ja projekteittain (asiakkaan nimi ja projektin nimi) jotta on helpompaa tarkistaa kokonaissummat myös tyypeittäin. Mikäli erittelystä löytyy kuluja jotka käyttävät ei alv-prosentteja löytyvät nämä omina riveinään alv-prosentti kohtaisesti.

Olemme havainneet, että Netvisor ID:llä kirjautuessa sovellus ei laita ilmoitusta kirjautumispyynnöstä, jolloin Netvisor aikakatkaisee kirjautumisen selaimessa. Voit kiertää ongelman avaamalla Netvisor ID-sovelluksen puhelimestasi ennen kuin aloitat kirjautumisen Netvisoriin. Ongelma näkyy osalla android- ja ios -käyttäjistä.

 

Ongelman syytä tutkitaan parhaillaan. Kerromme tilanteen etenemisestä päivittämällä tätä tiedotetta heti kun saamme lisätietoa.

 

Pahoittelemme ongelman aiheuttamaa haittaa!

 

----------

Päivitys 26.7.2018 klo 17.15: Ongelma on nyt korjattu.

Hyvät Asiakkaamme,

 

Visma Managerin Android-versiossa on havaittu ongelmia kirjautumisessa osalla käyttäjistä. Virheilmoitus tulee, kun käyttäjä syöttää puhelinnumeronsa Netvisor ID -tunnistautumista varten ja painaa "Tunnistaudu" -nappia. Virheilmoitus on "Autenthication_failed::autentikointi epäonnistui, tarkista mac-generointi".

 

Ongelma koskee osaa niistä puhelimista joiden Android-versio on aikasempi kuin 8.0. Mikäli  puhelimeesi on saatavilla Android-päivitys, suosittelemme asentamaan sen. Julkaisemme  kuitenkin vanhempien Androidien kirjautumisongelman korjaavan version Visma Managerista mahdollisimman pian. Tiedotamme julkaisusta tätä tiedotetta päivittämällä.

 

Pahoittelemme tästä Teille aiheutuvaa haittaa!

----------

Päivitys 20.7.2018 klo 14.30: Visma Managerista on nyt julkaistu Google Play Storessa uusi versio (4.3.3) jossa kirjautumisongelma on korjattu.

Hyvä asiakkaamme,

 

Katso-palvelussa esiintyy satunnaisia häiriöitä. Katso-palvelun tarjoaja selvittää asiaa parhaillaan. Päivitämme tätä tiedotetta, kun saamme lisätietoja aiheesta.

 

Pahoittelemme mahdollisesta häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

 

**************************

18.7.2018 klo 12:37 Katso-palvelun häiriöt on saatu korjattua.

Hyvä asiakkaamme,

 

Visma Severan projektien, asiakkaiden ja myyntitöiden luomisessa on tällä hetkellä yleistä ongelmaa. Asia on tällä hetkellä selvityksessä ja vika korjataan mahdollisimman pian.

 

Ilmoitamme tänne, kun ongelma on saatu korjattua.

 

**************************

13.7.2018 klo 10:53 luominen onnistuu jälleen normaalisti

Osuuspankin pankkitileiltä tehtyjen ulkomaanmaksujen konekielisten peruutuspyyntöjen käsittely jää tällä hetkellä virheeseen pankissa. Tämä johtuu pankin järjestelmässä olevasta häiriötilanteesta. Tämä on Osuuspankissa korjauksen alla, mutta valitettavasti he eivät voineet antaa tarkempaa korjausaikataulua.

 

Kunnes häiriö on korjattu pankissa, tulee ulkomaanmaksujen maksuaineistot perua soittamalla Osuuspankin maksuliikennetukeen p. 0100 051 51.

 

Päivitämme tätä tiedotetta, kun saamma Osuuspankista tarkempia tietoja korjauksen aikataulusta. Pahoittelemme tästä aiheuvaa haittaa!

Hyvä asiakkaamme,

 

osalla Netvisoria käyttävistä yrityksistä on häiriöitä skannaukseen kuulumattoman materiaalin palautuskäsittelyssä. Tästä johtuen laskutiedostot ovat palautusviestissä .dat -tiedostoina eikä .pdf -tiedostoina, ja samasta aineistosta on häiriöstä johtuen mennyt palautussähköpostiosoitteeseen useampia sähköpostiviestejä. Asia on meillä selvityksessä yhdessä skannauspalvelumme kanssa, ja päivitämme tätä tiedotetta heti kun saamme tietoomme tarkemman korjausaikataulun.

 

Pahoittelemme häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

 

*********************************

Päivitys 4.7.2018 klo 8:15: Skannauspalvelumme palautuskäsittelyn häiriö on saatu korjattua 3.7.2018 iltapäivällä.

Nordealla olleen häiriötilanteen vuoksi joillain yrityksillä Nordean rahoitus- ja laskutilien tiliotteet eivät ole saapuneet Netvisoriin 12.6 ja 14.6 osalta. Tiliotteiden uudelleennoudossa on myös ollut ongelmia. Tarvittaessa suosittelemme olemaan yhteydessä Nordeaan.

Hei!

 

Puhelintukemme palvelee poikkeuksellisin aukioloajoin kesän ajan 2.7.-31.8.

 

Puhelintuki:

Ma-pe 9-11 & 13-14

 

Online-asiakaspalvelun aukioloajat:

Ma-pe 8-16

 

Jätä meille tukipyyntö vaivattomasti tukiportaalissamme tai severa.support@visma.com. Tukiportaalista löydät myös Severan käyttöohjeet ja voit seurata olemassa olevan tukipyynnön etenemistä.

 

Ystävällisin terveisin,

Asiantuntijapalvelut