Ohita navigointi
Kaikki paikat > Netvisor tilannehuone
1 2 3 Edellinen Seuraava

Netvisor tilannehuone

214 lähetystä

Netvisor-palvelussa on huoltokatko sunnuntaina 27.8.2017 klo 21.00 alkaen. Työn arvioitu kesto on kolme tuntia. Palvelu ei ole huoltokatkon aikana käytettävissä ollenkaan. Huoltokatko koskee myös ohjelmistorajapintoja. Sisäänkirjautuneille käyttäjille ilmoitetaan palvelukatkon alkamisesta tekstiviestitse, mikäli käyttäjällä on omiin yhteystietoihin talletettuna matkapuhelinnumero.

 

Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Netvisor ylläpito

Hyvä asiakkaamme,

 

Ostolaskun maksatusnäkymässä on havaittu virhe, jonka seurauksena tietyissä tilanteissa ehdotus maksatukseen lähetettävästä summasta on virheellinen, ja maksun sallitaan lähtevän eteenpäin liian suurella summalla.

 

Ongelma toistuu seuraavassa tilanteessa:

  • Toimittajalla on pankkitili, jonka maa on SEPA-alueen ulkopuolella
  • Ostolasku ko. toimittajalle on euromääräinen
  • Ostolaskulle on kirjattu osasuoritus (joko hyvityslaskuna tai manuaalisena suorituksena)
  • Ostolasku maksetaan osamaksuna

Tässä tilanteessa maksatusnäkymä ehdottaa maksettavaksi laskun koko summa, eikä huomauta ylisuorituksesta.

 

Korjaava päivitys julkaistaan seuraavassa viikkojulkaisussamme, eli  17.8.2017.

 

Pahoittelemme virheestä aiheutunutta haittaa.

 

Päivitys 17.9.2017 klo: 16:00

Korjauspäivitys on nyt julkaistu.

Hyvä asiakkaamme,

 

Aktia Pankin ws-kanavassa on tällä hetkellä ongelmia WS-kanavassa ja maksut eivät mene eteenpäin pankkiin. Ongelma on alkanut tänään 9.8 klo 15:00.

Päivitämme tätä tiedotetta, kun tilanne on kunnossa.

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja vaivaa.

 

***

Aktian maksujen välityksen häiriö on korjaantunut 9.8 klo 19 aikoihin.

Visma Scanner on päivittynyt vähän aikaa sitten uuteen versioon. Osa käyttäjistä on raportoinut ongelmasta, jossa Visma Scanner ei käynnisty lainkaan, tai kaatuu heti käynnistämisen jälkeen. Ongelmaa on ollut ainakin seuraavien iPhone-mallien kanssa: 6, 6+ ja 7.

 

Tämä ongelma on saatu ratkaistua siten, että Visma Scanner -app poistetaan puhelimesta, puhelin käynnistetään uudelleen ja asennetaan Visma Scanner -app uudelleen.

Hyvä asiakkaamme,

 

Ennakkosuoritettujen tai muuten nollasummaisten tilausten laskuttamisessa on ollut ongelmia 7.7.2017 alkaen. Ongelma ilmenee siten, että tilausten siirto laskutukseen jumiutuu täysin ja myös selain voi käyttäytyä tämän aikana epänormaalisti. -Voi esim. vilkuttaa samaa sivua toistamiseen. Taustalla tilauksista kuitenkin muodostuu laskut, mutta normaalisti poiketen ne jäävät lähettämätön-tilaan. -Normaalisti tilauksesta muodostuu suoraan lasku, joka on tilassa "maksettu".

 

Tätä virhettä korjataan parhaillaan ja tiedotamme kun asia on ratkaistu.

 

Pahoittelemme tästä koitunutta haittaa.

 

Päivitys 21.7.2017 klo 9:57:
Virhe on nyt korjattu.

Hyvä asiakkaamme,

 

DNA:n mobiilivarmennepalveluissa on vikatilanne. Jos et pääse kirjautumaan Netvisoriin DNA:n mobiilivarmenteella, se johtuu näistä ongelmista.

Korjausaikataulu ei ole valitettavasti tiedossa, mutta DNA:lla paiskitaan kovasti töitä ongelman ratkaisemiseksi.

Hyvä asiakkaamme,

 

Aktialta heinäkuussa Netvisoriin saapuneiden tiliotteiden osalta maksutapahtumien tositteet eivät muodostu automaattisesti. Ongelma on alkanut 3.7.2017. Asia on tutkinnassa sekä meillä että Aktialla, jotta ongelma saadaan selvitettyä. Toistaiseksi maksut tulee kuitata manuaalisesti tiliotteilta. Alla suora linkki tiliotteen käsittelyn ohjeeseemme:

 

Tiliotteiden käsittely – Netvisor tukiportaali

 

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja ylimääräistä työtä! Päivitämme tätä tiedotetta, kun saamme tähän lisätietoja.

----------

Päivitys 13.7.2017 klo 13.40

Ongelman syyksi on vahvistunut Aktian tekemä muutos toimittamaansa tilioteaineistoon. Netvisorin on tehtävä muutos Aktian tiliotteiden käsittelyyn, jotta tositteet alkavat muodostua jälleen automaattisesti. Kun muutos Netvisoriin on tehty, käsittelemme Aktian heinäkuun tiliotteet uudelleen, jotta saamme muodostettua vielä puuttuvat tositteet tiliotteiden perusteella. Tiliotteiden uudelleenkäsittely ei poista tai muuta käyttäjien manuaalisesti tiliotteisiin linkittämiä tositteita. Päivitämme tätä tiedotetta, kun muutos on tehty ja tiliotteet on käsitelty uudelleen.

 

-----------

Päivitys 14.7.2017 klo 14:20

Järjestelmään saapuneiden tiliotteiden maksutapahtumien käsittely on nyt käynnissä, ja valmistuu tämän päivän aikana. Jatkossa maksutapahtumat pystytään käsittelemään Netvisorissa normaalisti.

Hyvä asiakkaamme, puhelintukemme palvelee poikkeuksellisin aukioloajoin kesän ajan 10.7.-31.8.

 

Puhelintuki:

Ma-pe 9-14

 

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Ma 9-16

Ti-to 8-16

Pe 8-15

 

Jätä meille tukipyyntö vaivattomasti tukiportaalissamme tai sähköpostilla: tuki.netvisor@visma.com. Lue lisää palvelukanavistamme asiakaspalvelublogistamme.

 

Ystävällisin terveisin,

Customer Care

Hyvä asiakkaamme,

 

osoitteessa www.aktia.fi on alla oleva tiedote koskien 4.7.2017 tilioteaineistojen muodostumista myöhässä pankin järjestelmässä:

 

 

Päivitys 7.7.2017 klo 8:25:

 

Osoitteessa www.aktia.fi on alla oleva päivitys:

 

Hyvä asiakkaamme,

 

Älykkäällä laskutustietojen tuonti -lomakkeella on häiriötilanne. Tällä hetkellä, jos laskulla on virheellisiä tuoterivejä, laskun tuontilomake ilmoittaa näistä virheistä, mutta siirtää muut laskun tuoterivit onnistuneesti Netvisoriin. 

 

Lisäksi lomakkeella ei voida tuoda laskuja, joille laskun perustietoihin on kopioitu jokaisella riville identtiset perustiedot laskun numeron mukaan lukien.

 

Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa!

Hyvä asiakkaamme,

 

Sähköisesti saapuvien ostolaskujen käsittelyssä on hitautta, jonka seurauksena Netvisoriin sähköisesti saapuvat laskut voivat saapua reskontraan noin vuorokauden viiveellä. Laskujen tuonnin suorituskykyä parantavia päivityksiä tullaan tekemään heinäkuun aikana, jotta myös kuun vaihteen suuret laskumäärät saadaan tuotua järjestelmään normaalilla nopeudella. Pahoittelemme hitaudesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Osuuspankin kuukauden vaihteen tiliotteiden käsittelyssä on ongelma, jonka seurauksena pankki pystyy toimittamaan 30.6.2017 päivätyt tiliotteet Netvisoriin maanantaina 3.7.2017. Viive koskee sekä kuukausitiliotteita että lyhyemmän aikavälin tiliotteita jotka kuuluvat kyseiselle päivälle.

 

Tilioteaineistot käsitellään Netvisorissa maanantain aikana, ja tiedotamme käsittelyn etenemisestä tätä viestiä päivittämällä.

 

Pahoittelemme viiveestä aiheutuvaa haittaa.

 

****

 

Päivitys 1.7.2017 klo 8.48 Ennakkotiedoista poiketen tilioteaineisto saatiin normaalin aikataulun mukaisesti, ja se on tuotu Netvisoriin.

Osoitteeseen escan@netvisor.fi lähetettyjen viestien välityksessä Netvisoriin on häiriötillanne, joka on alkanut eilen n. klo 23.00. Toistaiseksi eScan-aineistoa ei kannata lähettää sähköpostitse.

 

Tilannetta tutkitaan parhaillaan.

 

-----------

Päivitys 3.7.2017: Escan -aineiston tuonnissa ollut häiriötilanne on korjattu. Varmista, että kaikki aineistot ovat saapuneet Netvisorin escan-aineiston käsittelynäkymään. Tarvittaessa lähetä puuttuvat aineistot uudelleen osoitteeseen: escan@netvisor.fi.

 

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa!

 

 

 

Hyvä asiakkaamme,

 

Nordealla on häiriötilanne, joka vaikuttaa maksujen välitykseen (esim. palkat). Vikatilanne on Nordealla selvityksessä, ja he pyrkivät korjaamaan vian mahdollisimman pian. Nordean mukaan kaikki konekieliset aineistot (tiliotteet, lähtevien maksujen palautteet, konekieliset viitesuoritusaineistot) ovat muodostuneet pankin järjestelmässä normaalist.

 

Pahoittelemme tämän mahdollisesti aiheuttamaa haittaa!

 

***

 

Päivitys 30.6.2017: Nordean maksujen välityksen häiriötilanne on saatu korjattua.

Hyvä asiakkaamme,

 

Puhelinpalvelumme sulkeutuu torstaina 22.6.2017 poikkeuksellisesti jo klo 13:00. Juhannusaattona tukemme on suljettu.

Voitte jättää meille ääniviestin, lähettää tukipyynnön tai kirjoittaa kysymyksenne Communityyn. Vastaamme teille mahdollisimman pian!

 

Ystävällisin terveisin,

Customer Care